CHP İktidara Öyle Yüklendi ki

CHP İktidara Öyle Yüklendi ki

CHP Topyekün İktidara Yüklendi

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca düzenlene törenle Trabzon Milletvekili Adayları Akçaabat’ta tanıtıldı.

Akçaabat Erol Günaydın Konferans Salonu’nda yapılan tanıtım programına, İl Başkanı Güzide Uzun, Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Milletvekili Adayları Haluk Pekşen, Ali Türen Öztürk, Yavuz Karan ve Mustafa Aydın katıldı.

Nadir; Akçaabat’tan hep aldınız…

Toplantıda konuşan Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Akçaabat’ın sözlük anlamlarından birinin zenginlik olduğunu ve bu anlamın AK Parti döneminde anlamını kaybettiğini belirtti. Nadir “Yıllardır sorunlar yumağı ile dolaşan ilçe insanımızın feryadını duymayan, aldığı oyların üstüne yatan, Akçaabat’tan hep alan ve yıllardır vermeyi aklına bile getirmeyen  AKP, üreten Akçaabat’ı tüketmek için elinden geleni ardına koymamıştır. Tarımda, küçük ölçekli çiftçilikte, hayvancılıkta, İlçemi sıfırladılar. Tütün üretimini ve üreticisini çoktan sıfırladılar, Balıkçılığımız can çekişiyor. İşsizlik gençlerimizin baş belası yapılmıştır. Doğurduğu olumsuzluklar sonucu İlçemde intihar olayları her geçen gün artmakta, Gençlerimizde iş bulup bir yuva kurabilme umudu kalmamıştır. Evli bir çok insanlarımızın da aile içi sorunlarının hat safhaya ulaştığı herkesin malumudur. Düşünebiliyor musunuz, ilçemizin nüfusu 120 bin civarında, icra ve iflasla cebelleşen aile sayımız 12 bin. Yani İlçemde yaklaşık   1/3 ünden fazlası icralık. Zengin Akçaabat’ımızın isminden gayrı eser kalmamıştır”

şeklinde konuştu.

Adnan Günnar’a laf atan Nadir “Sayın Günnar’da Rahmetli Mustafa Cumur’un çok çalıştığını Milletvekili olmasına rağmen ilçe yöneticisi gibi çalıştığını, Akçaabat’ın sorunlarına hakim olduğunu söylüyor. Doğruda sayın Günnar, siz AKP’nin il başkanı değil miydiniz. İl Başkanlığınızda Akçaabat’ın hiçbir sorununa vakıf olamadınız da sayın rahmetli Cumur’un sorunlarımıza vakıf olmasından mı medet umuyorsunuz. Siz ne yaptınız onu anlatın. Kaldı ki, Sizin Akçaabat la ilgili konuşmaya hakkınız olmadığını düşünenlerdenim. İlçemden çuvallarla oy aldınız, sizin il başkanlığınızda oluşan Büyükşehir belediye organlarında İlçemin sorunlarına vakıf hiçbir makama hiç bir Akçaabatlı hemşerini koymak veya koydurmak aklınıza dahi gelmedi. Yoksa, sorunlarımıza vakıf Akçaabatlı mı bulamadınız? Sizin Akçaabatlılığınız buraya kadar. Hiç boşuna dolaşmayın burada file dolduramazsınız. Çünkü Akçaabat’ın çakma Akçaabatlıya ihtiyacı yoktur” dedi.

 

Karan “60 Yıl Sonra İktidar Zamanı Geldi…

Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Karan ise yaptığı konuşma ile salonda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yavuz Karan, 7 Haziran seçimlerinin ülke tarihinin en önemli seçimlerinden biri olduğunu ifade etti. Yavuz Karan “60 yıldır iktidara gelmeyen CHP’nin 7 Haziran akşamı zaferini hep birlikte ilan edeceğiz. Artık Türkiye’ye sosyal demokratların iktidara gelme vakti gelmiştir” dedi.

Akçaabat’ın Alisiyım…

2. Sıra Milletvekili Adayı Ali Türen Öztürk ise Akçaabat’ın Alisi olduğunu ifade etti. Öztürk “Akçaabat’ın Alisi burada. Bakın Akçaabat’ta burada. 73 Mahalle muhtarı burada. Bu arkadaşlar Akçaabat’ı meclise taşımak için buradalar. Orada ben sizin eriniz olacağım. Başımın üstünde yeriniz olacak. Bu toprakların yetiştirdiği evladınız Ali Türen, bu topraklardan hiç ayrılmadı. 30 yıllık iş hayatını bu topraklarda geçirdi. Akçaabat’ın iktaidar olma vakti geldi. Akçaabat mecliste ve iktidarda temsil edilme vakti gelmiştir. Akçaabat’ın bakanlık alma zamanıdır. Akçaabat’ın bana sahip çıkacağına inanıyorum” dedi.

 

Haluk Pekşen, AK Parti  Trabzon Milletvekili 1.sıra adayı Süleyman Soylu’nun Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi olduğunun ifade ederek “Daha dün Demokrat Parti Genel Başkanıyken AK Partinin yaptığı yolsuzluklara tepki veriyor bunlar hırsızlık yaptı çaldı. Bunların hesabını sormazsam ‘Namerdim’ diyordun. Şimdi bende diyorum ki Süleyman Soylu sen delikanlı adamsın, sözünün eri adamsın ve sen bu sözü tutarsın. Bende sana destek olacağım. Bunların hesabını sormazsan Namertsin” dedi.

Bu iktidar Trabzon'a ihanet etti

“Dünya'da bin yıl önce 20 kent vardı, bu kentlerden biri de Trabzon'du. Cumhuriyet'i kuran kenttir burası. Gelelim AKP iktidarı dönemindeki Trabzon'a... Bir kente ancak bu kadar ihanet edilir. Hrant Dink cinayetini devletin her kademesi biliyor, bedelini Trabzon ödüyor. Çatır çatır şike yapıldı, bu kentin şampiyonluk kupası çalındı, bedelini Trabzonspor ödüyor. Bu kentin limanı vardı. Ne oldu o liman? Neden kavga ettik İran'la. Faturayı Trabzon ödüyor.”

 

Avni Aker'i yıkacaklarmış! yok ya!

“Bu ülkede futbolun mabedi Avni Aker Stadı'dır. İngiltere'de Wembley'i yıktırsan Kraliçe'yi indirirler. Adam Avni Aker'i yıkıp Toki'ye verecekmiş. Yok ya! Yıktırır mıyız? Asla! Bu kente bu kadar zarar veren, ihanet eden başka hiçbir siyasi parti olmamıştır. AKP'yi göndermek için, bu partinin kente daha ne kadar zarar vermesi gerekir? AKP'ye büyük bir darbe indireceğiz. Burada bu coşkuyu görüyorum.”

 

Sen ne hesap ne de haddini biliyorsun!

“Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, programımızı açıkladı, emekliye 2 maaş ikramiye dedi, iktidar telaşa kapıldı. Adamlar kaynak nerede diye sorup duruyor. Buradan, Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'e diyorum; hazinenin arazisini bedavaya Toki'ye devrettin, ondan sonra hazinenin bankaları gidip ek tek satın aldılar, sonra AKP'li müteahhitler cebe indirdiler ya; işte kaynak onlarda.  Sen ne hesap ne de haddini biliyorsun. Senin karşında Cumhuriyet Halk Partisi var.”

 

 

Size söz: Türkiye Trabzon'u konuşacak

İrlanda'da bir grup Akçaabat folkloru oynuyor. İnsanlar onları izlemek için aylar önceden biletleri tüketiyorlar. Ne yazık ki mevcut iktidar, Akçaabat'ın dünyada yer almasına izin vermiyor. Akçaabat'ta bir kültür merkezi kurup Akçaabat'ı dünyaya izleteceğiz. Burada yapacağımız 500 kişilik istihdamla bunu başaracağız. Bu kente geldiğimiz ilk gün, eğer beni listeye koyarsanız, Trabzon Cumhuriyet Halk Partisini konuşacak dedim. Size söz veriyorum, Türkiye Trabzon'u konuşacak.”

HABER: Derviş ALTUNTAŞ - Nesrin BAYRAM

videogaleri-001.gif

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler