CHP Heyeti Çelen Koydu

CHP Heyeti Çelen Koydu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla CHP heyetei yasağı delerek Atatürk anıtına çelen sundu.

 

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mustafa Nadir, Tüm engellemelere rağmen Atatürk Anıtına  çelen sunduklarını ve Atatürk’e olan saygılarını gösterdiklerini belirtti.

chp--yasagi-deldi.2.jpg

 

Mustafa Nadir açıklamasında şunları keydetti; “ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda sadece Anıta Çelenk sunmamız değil,  İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne verildiği anlaşılan çelenk sunma törenine de davet edilmeyerek saygı göstermemiz dahi engellenmeye çalışılmıştır. Bu yetmemiş gibi Kaymakamlığa yaptığımız yazılı çelenk sunma talebimize Kaymakamlığın izin verme yetkisi olmadığı gerekçe gösterilerek izin verilmemiştir. Ortada bir kutlama komitesi de göremediğimizden talebimiz elimizde kalmıştır. Ancak karşımıza çıkan zorluklar nedeniyle Anıta Çelenk sunamadık ama Çiçeğimizi sunduk Saygımızı da gösterdik.”dedi.

Nadir açıklamasını şöyle tamamladı “Bize göre , bizim asla kabullenemediğimiz AKP’nin kanunlaşmış fosil düşünce anlayışına göre hazırlanan yönetmelik hükümleri dahi ilçemizde uygulanmadığı görülmektedir.  İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Atatürk anıtında Çelenk sunma töreni yapmış, davetsiz düğün olmuyor da , Kurum ve kuruluşların, siyasi partilerin, sivil toplum örgütlerinin olmadığı Resmi Tören mi? oluyor. Devlet ilçemizde bayramı unutma mı unuttu, sırtından mı attı?  Yoksa siyasi irade vuruyor, birileri de siyasi iradeye şirin görünmek uğruna tulum mu? Çıkarmaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset