CHP Halkla Kucaklaşıyor

CHP Halkla Kucaklaşıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Kadın ve Gençlik Kolları Kuruçam, Arpacılı, Zaferli, Acısu köylerine ziyaretlerde bulundu.

 

12 Haziran’a kadar “Akçaabat’ta gidilmemiş köy, belde, mahalle ve ev bırakmayacağız” sloganıyla yola çıkan parti örgütü halkla kucaklaşmaya başladı. Ziyaret edilen köylerdeki tüm evleri tek tek dolaşıp CHP’nin projeleri ve hedeflerinin anlatıldığı binlerce broşürü dağıtıp hedeflerini halkla paylaşan partililer gördükleri sıcak ilgiden çok memnun kaldıklarını belirttiler. Mevcut iktidardan kimsenin halka gidip onu dinlemediği ve sıkıntılarının neler olduğundan kimsenin haberi olmadığından şikayet eden köy sakinleri, CHP’nin yeni projeleri özellikle aile sigortasından çok hoşnut kaldıklarını belirttiler.

chp-genclik2.jpg

CHP Akçaabat örgütü ayrıca köy, belde ziyaretleri haricinde akşamları da Akçaabat’ın merkez mahallerinde kapı kapı dolaşıyorlar. Geceli gündüzlü süren çalışmaların herkesin dikkatini çektiğini belirten partililerin “ hepimiz Kılıçtaroğlu gibi partimizin neferleri olarak çalışmaya devam edeceğiz” dediler.

 

chp-genclik3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset