CHP Dertlere İlaç Olmaya Geliyor

CHP Dertlere İlaç Olmaya Geliyor

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Milletvekili adayı Ali Türen Öztürk , esnaf ve vatandaşı tek tek ziyaret ederek destek istedi.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Milletvekili adayı Ali Türen Öztürk , esnaf ve vatandaşı tek tek ziyaret ederek destek istedi. Büyükşehir olan Trabzon’da yol su ve elektrik hizmetlerinin yetersizliğinden dert yanan vatandaşlara söz veren Öztürk, “Biz halkımız için yola çıktık. Dertlerinizin ilacı biz olacağız” dedi.

Trabzon CHP Milletvekili adayı Ali Türen Öztürk ve Yavuz Karan Akçaabat ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Esnaf ve vatandaşı tek tek ziyaret eden adaylar halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Daha önceki seçimlerde Ak Partiye verdiklerini söyleyen vatandaşlarında açık desteği arkasına alan CHPli vekillerin en çok karşılaştıkları sorular ise elektrik, yol ve su konularında oldu. Büyükşehir yasası ile birlikte Trabzon’un büyükşehir olduğunu belirten Öztürk, “Trabzon büyükşehir oldu ama bir türlü halkın beklentilerini karşılayamadı. Aylardır bir adım atmayan Büyükşehir ve Ak Partili yetkililer, iktidarlarının ayaklarının altından kayıp gittiğini görünce yollara düştü. Artık halk gerçekleri gördü ve bu seçimde Ak Parti iktidarını dinlendirecektir. Halkımız iktidardan ümidini keserek CHP’ye desteğini açık açık ortaya koyuyor. Biz Trabzonluyuz, Akçaabat’ın evlatlarıyız. Akçaabat’a ve Trabzon’umuza en iyi hizmeti getirmek için yola çıktık. Yol su elektrik başta olmak üzere, esnafımızın, vatandaşımızın, köylümüzün, öğrencimizin dertlerine derman olmak için desteğinize ihtiyacımız var. CHP iktidarında halkın yüzü gülecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Dertlerinize ilaç olmaya geliyoruz. Dert varsa çözüm için de CHP var” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset