CHP Ankara’da

CHP Ankara’da

CHP heyeti, Genel Başkan kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Adnan keskin tarafından da kabul edildi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Teşkilâtı, yerel seçimler öncesinde belirlediği “Akçaabat’ta 1. parti olma” hedefine ulaşabilmek için çizdiği yol haritasını harfiyen uyguluyor. Teşkilât yöneticileri, bu yol haritasına onay almak ve yapacakları çalışmalara sağlanacak katkıları belirlemek için geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara’ya bir gezi düzenledi.

Ankara ziyaretine Anıtkabir’e giderek Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunarak başlayan CHP heyeti, Genel Başkan kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Adnan keskin tarafından da kabul edildi. CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir’in başkanlık yaptığı heyete Milletvekili Adayı Ali Türen Öztürk ve Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu da eşlik etti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, belediye başkanlığı seçiminde adaylarını parti üyelerinin yanı sıra vatandaşlarla gerçekleştirecekleri bir anketle belirlemek arzusunda olduklarını ifade eden İlçe Başkanı Mustafa Nadir’e, Genel Başkan Kılıçdaroğlu olumlu düşüncelerini ifade ederek onay verdi. Nadir’den seçim öncesinde gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili olarak da bilgi alan Kılıçdaroğlu, her birini faydalı bulduğu çalışmaları genel merkez olarak destekleyeceklerine söz verdi.

Ziyaret sonrasında gazetemize bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir, şunları söyledi:

“ Ankara ziyaretiyle ilçemizle ilgili seçim projemizi partimizin tüm organlarında konuşmayı ve konuşturmayı, gerekli izin ve onaylarını almayı, başarıya ulaşabilmek için elimizden tutan ellerin daha güçlü bir şekilde bize yardım ve destek akışını sağlatmayı amaçladık. Genel Başkanımız başta olmak üzere tüm yetkili organlarımızdan da onay aldık. Nitekim bu anlamda ay sonunda bir grup milletvekili ve üst düzey yöneticimizin ilçemizi ziyaret edeceği sözünü aldık. Bizzat Genel Başkanımızdan ilçemizin önemini belirten söylemleri duymak yardım ve destek ümitlerimizi pekiştirmiştir.

chp-mustafa-nadir1.jpg

Böylece seçim sürecimizle ilgili birinci etabı başarı ile tamamladık. Sıra halkımızın gönül dünyasını kazanabilme ile ilgili projelerimize gelmiştir. Çalışmalarımız bundan böylede açık ve şeffaf olacak ve siz değerli halkımızla paylaşılacaktır.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset