CHP Akçaabat’ta aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi

CHP Akçaabat’ta aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat’ta aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat’ta aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Parti binasında yapılan toplantıya, Trabzon milletvekili adayları Yavuz Karan ve İlker Bakioğlu, ilçe başkanı Mustafa Nadir ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Akçaabat’tan vekil istediklerini ifade etti. Nadir “Akçaabat bize destek verecektir. Akçaabat, Hasan Saka gibi Başbakan çıkartmış bir ilçedir. Şimdi Yavuz gibi bir milletvekili çıkartacaktır. Akçaabat’a güveniyoruz” dedi.

5.Sıra Milletvekili Adayı İlker Bakioğlu ise, her seçim olduğu gibi mahalle çalışmalarını devam ettireceğini ifade etti. Bakioğlu “Beni şehir merkezinde göremeyeceksiniz. Ben kırsalda çalışacağım. Bu işi seve seve yapacağım. Benimle çalışacak olan partilileri yanımıza bekliyoruz” dedi.

2. Sıra adayı Yavuz Karan ise toplantıda “ Partimizin 50 yıllık süreçte tek başına iktidar olamamanın sıkıntılarını hep birlikte yaşıyoruz. 1 Kasım Türkiye için bir milat olacaktır. 7 Haziran’dan sonra Türkiye’de değişen hiç bir şey yok. Daha kötüleşen bir ekonomi, dolar % 10 arttı ve 150 tane vatan evladını şehit verdik, her şey daha da kötüye gitmiştir. 7 Haziran seçimlerinde vatandaşımız AK Parti iktidarına dur demiştir. 1 Kasım seçimlerinde Trabzon’da, Türkiye’de haklı sebeplerimiz var. Bu süreç Akçaabat’ımız için de çok önemlidir.  13 yıldır İktidar olan AK Parti’nin son 4 yılında bu kentte kendinin dahi milletvekili olduğuna inanmayan bir milletvekili ile temsil edildik. Kentimiz adına 4 yıl büyük bir kayıptır. 4 yıl içerisinde kentimizin bütün bürokratlarımızın kafası kesilmiş, bir gecede Akçaabat’ın okullarındaki 150 tane okul müdürü görevinden alınmıştır. Akçaabat’a gelecek olan bütün yatırımlar farklı bölgelere kaydırılmıştır. Önümüzdeki dönemde CHP’siz bir iktidar olmayacaktır ancak AKP’siz bir iktidar olacaktır” şeklinde konuştu.

Kaynak:Sebathaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler