CHP' Adayı İçin Çalışıyor

CHP' Adayı İçin Çalışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu, en büyük desteği eski Trabzon Milletvekili Dr. Ali Kemal Başaran’dan görüyor

. CHP’ye katılırken “yuvama döndüm” açıklamasını yapan Dr. Ali kemal başaran, geçtiğimiz hafta içerisinde de adaylarına verdiği desteği bir kez daha göstermek için Yavruoğlu’nun düzenlediği esnaf gezisine katıldı.

Belediye Başkan adayı Mahmut Celal Yavruoğlu’nun beraberinde CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir, belediye meclis ve il genel meclisi üye adayları ile birlikte gerçekleştirdiği esnafı ziyaretine katılan ve yoğun bir ilgi ile karşılaşan Dr. Ali Kemal Başaran, geziler  için yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Malum olduğu üzere sayılı günler sonra Türkiye'de yerel seçimler yapılacaktır. Bu seçimler ülkemizin ve Akçaabatımızın kader seçimidir. Çünkü bu seçim Akçaabat’ın var olma ya da yok olma seçimi olacaktır. Burada en büyük görev, sorumlulukta Akçaabat halkına düşmektedir. Bu noktada halkımızın, parti gözetmeksizin büyük bir sağduyu ve sorumlulukla bizlere destek vereceğinden eminim. Bu düşünceden yola çıkarak tutamayacağımız hiçbir sözü vermeyen, verdiği her sözü yerine getirecek adayımız Mahmut celal Yavruoğlu’nun gerçekçi projeleriyle, gücümüzle, halkımızla, örgütümüzle, güvenle geleceğimize yürümemiz gerekiyor. Bu yol engebeli, bu yol dolambaçlı, bu yol sarp bunu çok iyi biliyoruz, ama yılmayacağız, yorulmayacağız, uyumayacağız. Omuz omuza, kol kola çalışarak Akçaabat’ın kalkınmasına, kentleşmesine ve daha yaşanılır bir kent olması için çalışacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü, Akçaabat halkı sağduyu sahibidir, sorumluluk sahibidir.”

Konuyla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, eski Milletvekilli Ali Kemal Başaran’ın CHP’ye ayrı bir güç ve heyecan kattığını ifade etti. Nadir şunları söyledi:

“Akçaabat’ta yaşanan siyasi depremlerden önce ve sonra, farklı siyasi partilerde siyaset ve yöneticilik yapmış birçok arkadaşlarımızın da partimize akın etmesi ve Belediye Başkan adayımız Mahmut Celal Yavruoğlu’na halkımızın duyduğu güven, hedefe adım, adım yaklaşmakta olduğumuzun kanıtıdır. Akçaabatlı gereğine yapacaktır. Herkes emin olsun İlçemiz siyasetine tuzak kuran sözde siyaset aktörlerinin defterlerini 29 Mart 2009’da halkımız dürecektir.”

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Siyaset