Cezaevinden Mektup Var

Cezaevinden Mektup Var

Akçaabat Sebatspor Eski Başkanlarından Şenol Ayvaz sitemize bir mektup gönderdi. İşte O Mektup.

Temsil etmekten onur duyduğum Akçaabat Sebatspor’umuzun zor günlerden geçtiği hepimizce malumdur. Bu zor durumdan kurtulmanın da birlik ve beraberlikten geçtiği aşikardır.

Bu  sebepten dolayı onursal başkanımız Sayın Kazım Kolotoğlu ziyaretime gelmiştir. Kendisine teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Onursal başkanımız benden talep etmiş olduğu yönetim dönemlerime ait alacaklarımın bir program dahilinde, bir kısmının da hibe yönündeki taleplerimi kendilerine belirttiğim gibi kabul etmekle beraber bundan sonra da elimden geleni yapacağımdan emin olmalarını ifade ettim.

Kulübümüzün 02.07.2011 tarihinde gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulda divana kalmasından dolayı üzüntülerimi ifade etmek isterim. Bu vesile ile Cumhuriyetle emsal kulübümüzün hayatiyetini şanlı tarihine yakışır şekilde devam etmesini arzu etmekteyim. Bu zor süreçte görev alma sorumluluğunu gösterecek olan Başkan ve yönetim kurulu üyelerine tüm Akçaabat Sebatspor camiası önünde teşekkür eder bu zor ve meşakkatli görevlerinde başarılar dilerim. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor