Cevat Birinci Aday Adaylığını Yaptı. "Akçaabat'ın Tayyibiyim" dedi.

Cevat Birinci Aday Adaylığını Yaptı. "Akçaabat'ın Tayyibiyim" dedi.

Dörtyol belediye başkanı Cevat Birinci, Akçaabat Belediye Başkan Aday Adaylığı Müracaatını yaptı

Dörtyol belediye başkanı Cevat Birinci, Akçaabat Belediye Başkan Aday Adaylığı Müracaatını yaptı. Salonu tamamen dolduran Başkan Birinci yaptığı konuşma ile salonda başkan gibi karşılandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Akçaabat Belediye başkan Aday Adayı olan Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Akçaabat’tın Tayyibiyim dedi.

Adaylık belgelerini İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk’e teslim eden Birinci burada yaptığı konuşmada, her zaman vatandaşın yanında olduklarını bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi.

Bakan Birinci adaylık açıklamasında yaptığı konuşmada, Akçaabat’ın Tayyibi olduğunu belirtti. Başkan Birinci “Akçaabat Belediye Başkanlığına ada adaylığımı açıklama merasimimizin Akçaabat’a Trabzon’umuza ülkemize, devletimize, milletimize ve hatta insanlık alemine hayırlı olmasını gönülden niyaz ediyor gönülden hepinize hoş geldiniz, sefa geldiniz diyorum. Cumhuriyetimizin 90.yılını dün birlikte kutladık. Cumhuriyetimizin 90.yıl dönümünü tekrar buradan kutluyor ve bu vatanı bize emanet bırakanları rahmetle anıyorum, ruhları şaad olsun diyorum. Onlar can verdiler bedel ödediler onlara minnettarız biz bugün hizmetle görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Sözlerimin başında şunu söylemek isterim ki; bizim en büyük servetimiz siz değerli halkımızdır; bundan daha büyük bir servetimiz olmadı olmayacaktır. Akçaabat’ımızın kuruluşundan bu düne kadar Akçaabat belediyemize hizmet yapan belediye başkanları onların çalışma arkadaşları olmuş onların çoğu rahmetli olmuş, onları buradan rahmetle anıyoruz. Dört dönemdir halkımız tarafından seçilen ve şu anda Akçaabat‘ımızda belediye başkanlığını da başarıyla yürüten Şefik Türkmen kardeşimize, abimize selamlar iletiyor hizmetlerini kutluyor ve tebrik ediyorum, O’da bizimle bu yarışın içerisindedir gerek başkanımıza ve gerekse tüm aday adaylarımıza gönülden dua ediyor ve rabbim mahçub etmesin diye dua ediyorum. Biz bu yola çıkarken “padişah-ı alem olmak kuru bir kavga imiş, bir veliye bende olmak hepsinden ala imiş”. Aslında biz makam ve mevkiden daha önemsediğimiz bir şey vardır ki; o da halkımızın gönlün de saf tutmak yer tutmaktır. Eğer diyorum ki yarab bir belediye başkanlığı vereceksinde halkımızın gönlünden düşeceksek onu benden uzak eyle de halkımızın gönlünde durmaya saf tutmaya devam edelim. Bu anlayışın içerisindeyim. Kolay bir şey değildir yaklaşan genel seçimime giderken 120 bin kişinin mesuliyetini taşımak için bunu göze alarak yola çıkmış olduk. Hakkımızda hayırlısını dilemekten da güzel bir yol olmadı ve olmayacaktır. Biz bu güne kadar halkımızda hizmet hususunda hiç bir şey kaybetmedik, kaybetmemeye de azm ettik, her geçen gün cesaretimiz artmıştır. O cesaretle sizlerin huzurundayız çünkü biz iyi biliyoruz ki “malını kaybeden bir şey kaybetmiştir, onurunu kaybeden çok şey kaybetmiştir, ama cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir”. Gençler, dava arkadaşlarım hiç bir zaman cesaretinizi kaybetmeyin bu milletin hepinize ihtiyacı var. Biz Akçaabat belediyesi olarak ta tüm belde belediyeleri olarak ta başkanlarımızla birlikte yokluk, darlık, sıkıntı içerisinde halkımızın hizmetine öyle bir koştuk ki biz sadece Akçaabat’ta değil tüm Türkiye’de belediyeciliğin kitabını yazdık.Ben veya başka bir arkadaşımım ismi burada çıkarsa da üzülmem. O adayımız bizim de adayımızdır ve onun kazanması için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

video-tikla.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset