Cenazeye Giderken Kaza Geçirdi

Cenazeye Giderken Kaza Geçirdi

Önceki gün vefat eden TRT Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Hüseyin Uray'ın kızı cenaze namazına giderken kaza yaptı.

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) Trabzon Bölge Müdürlüğü’nün eski Bölge Müdür Yardımcısı olan ve bir süre önce TRT Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’na atanan Hüseyin Uray, senelik iznini geçirmek için geldiği Trabzon’da kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Yaklaşık 10 gün önce geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi görmekte olduğu hastanede 19 Haziran Cuma günü hayatını kaybeden Hüseyin Uray’ın naşı, Söğütlü Ulu Cami’de öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından toprağı verildi.

Aslen Kars’ın Sarıkamış ilçesinden olan Uray’ın, 2 yıl önce, TRT Trabzon bölge Müdürlüğü’ndeki görevi esnasında vefat eden annesinin defnedildiği Söğütlü Mezarlığı’na defnedilmeyi vasiyet ettiğinden ötürü naşının Kars’a gönderilmediği öğrenildi.

Öte yandan ablasının eşi olan Hüseyin Uray’ın cenaze törenine gitmek için TRT lojmanlarından aldığı Uray’ın 11 aylık kızı Yazgülü Zeynep Uray’la karayolundan karşıya geçmeye çalışan Gülsüm Kırçiçek (40)’e bir aracın çarpması, cenaze öncesi korkulu anlar yaşanmasına sebebiyet verdi.

Plakası belirlenemeyen aracın çarptığı Kırçiçek ile 11 aylık minik çocuk Akçaabat Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalelerinin ardından Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

Aracın sadece dikiz aynasının çarptığı kadının yere düşmesi sonucu darbe aldığı, minik çocuğun ise kol ve bacaklarının yere düşme sonucu kırıldığı öğrenildi. Her iki yaralının da hayatî tehlikesi bulunmuyor.

11 aylık Yazgülü Zeynep Uray, merhumun 7 çocuğundan en küçüğü.

 

 

Hüseyin Uray’ın naşı, Söğütlü Ulu Cami’de öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından toprağı verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler