Cenaze Bugün Defnedilecek

Cenaze Bugün Defnedilecek

Libya’ya çalışmaya giden gurbetçilerimiz, Libya’da trafik kazası geçirdi. Trafik kazası sonucu 5 kişiden 3’ ü öldü, 2’ si ise yaralandı. Kazada yaşamını yitirenlerin 2’si Akçaabatlı, 1’inin de Ağrılı olduğu öğrenildi.

Yaşamını Yitiren 2 Akçaabat’lıdan biri Işıklar Beldesinden Mustafa Şentürk(25) ve  Aykut Beldesinden Yakup Cengiz Akyüz oldukları öğrenildi.

 

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden hemşerilerimizden Mustafa Şentürk(25), Akçaabat İlçesi Işıklar beldesinden olup 1 yıl öncesinde evlenip İstanbul’a iş aramak için gitmişa Ancak İstanbul’da iş bulamayınca 1 ay önce Libya’da özel bir firmada çalışmaya başlamıştı. 25 yaşındaki Mustafa Şentürk, bir yıllık evli idi.

 

Aynı kazada hayatını kaybeden ve önceden de arkadaş oldukları öğrenilen Yakup Cengiz Akyüz de Düzköy İlçesi Aykut Beldesinden olup İstanbul’da aileyle birlikte yaşamaktaydı.

 

mustafa_senturk_vefat1.jpg

 

Merhum Mustafa Şentürk’ün cenazesi bugün (04.08.2010 Çarşamba Günü) Akçaabat Işıklar Beldesi Fabrika Mahallesi Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler