Cemiyet Ziyarete başladı

Cemiyet Ziyarete başladı

Kuruluş aşaması tamamlanan Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti, Akçaabat'ın en genç sivil toplum örgütü olarak faaliyetlerine başladı.

 

Akçaabatlı gazeteciler meslekî dayanışmalarını bir kez daha gösterdiler ve bir dernek çatısı altında bir araya geldiler.

Kuruluş aşaması tamamlanan Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti, Akçaabat'ın en genç sivil toplum örgütü olarak faaliyetlerine başladı.

Kurucu Yönetim Kurulu'nda Osman Başocak'ın başkan, Derviş Altuntaş'ın başkan yardımcısı, Cemil Bıyıklı'nın sekreter, Cengiz Bölükbaşı'nın sayman, Uğur Tütenk, Berkant Parlak ve Canan Kalaycı'nın ise üye olarak yer aldığı Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti, ilk ziyaretini Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy'a gerçekleştirdi.

Gazetecileri makamında ağırlayan ve kendisine hediye edilen dernek ambleminin yer aldığı flamayı hemen masasının arkasına yerleştiren Kaymakam Ab-dul Rauf Ulusoy, basının çağdaş demokrasilerde 4. güç olduğunu hatırlatarak, doğru ellerde olan bir basının vazgeçilmezliğine vurgu yaptı. Kaymakam Ulusoy, Akçaabat için de basının yerinin yadsınamaz olduğunu belirterek, derneğin hayırlı olmasını diledi.

akcaabat-gazeteciler-cemiyeti.jpgDernek Başkanı Osman Başocak da meslekî dayanışma için kurdukları derneklerinin Akçaabat'ın sorunlarına da duyarsız kalmayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler