Cemil Usta Ankara Optimum AVM'de

Cemil Usta Ankara Optimum AVM'de

Cemil Usta Köfte Balık, yurtiçinde şubeleşmeye devam ediyor.

Akçaabatlı iş adamı Cemil Kalkışım tarafından kurulan Cemil Usta Köfte Balık, yurtiçinde şubeleşmeye devam ediyor. İstanbul Maltepe'de açtığı ilk şubesiyle başlayan zincire son olarak Ankara Optimum AVM eklendi. 7. Şubeye ulaşan Cemil Usta, Akçaabat’ın gururu olmayı da başardı.

 

Akçaabat köftesinin ününün ülkemiz sınırlarını aşmasında önemli bir yer tutan Cemil Usta Köfte Balık, ülkemizin yer yerinde şubeleşmeye devam ediyor. Ankara Optimum AVM içerisinde hizmet verecek olan cemil Usta Köfte Balık, Akçaabat köftesine özlem duyan gurbetçi vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Cemil Usta Köfte Balık yönetim kurulu üyeleri Şener ve Metin Kalkışım, Trabzon’da ön planda tuttukları müşteri memnuniyetini Ankara’da da göstereceklerini ifade ettiler. Akçaabat’ın köfteyle özdeşleşen ismini ülke çapında gurur ile taşıdıklarını ifade eden Şener Kalkışım “Akçaabat’ta başlayan bu serüvenin oluşmasında en büyük pay Cemil Kalkışım’a aittir. O’nun gösterdiği çizgide yapmış olduğumuz ataklar sonucu 7. Şubemizi açmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Kalkışım, Anakara’da hizmet verecek olan  Cemil Usta için “Kaliteden ödün vermeden Cemil Usta Köfte markasını Ankara’da da yaşatmak arzusundayız” dedi.

cemilusta-ankara-optimum-avm.jpg

cemilusta-ankara-optimum-avm-de.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler