Cemaat Kan Bağışladı

Cemaat Kan Bağışladı

Yaylacık Mahallesi Sahil Camiinde, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle kan bağışı kampanyasında kan bağışlayan kişilere İslam İlmihali hediye edildi.

 

Düzenlemiş olduğu sosyal etkinliklerle adından sıkça bahsettiren Yaylacık Mahallesi Sahil Camii Yaptırma, Yaşatma, Güzelleştirme ve Onarma Derneği, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlediği kan bağışı kampanyasında kan bağışlayan kişilere İslam İlmihali hediye etti.

Kızılay Kan Merkezi'nin “Kan Ver Hayat Kurtar” sloganıyla başlattığı kan bağışı kampanyasına destek amacıyla Kutlu Doğum Haftası etkinliği olarak bir kan bağışı kampanyası düzenleyen Dernek Yönetimi, kampanyada 110 ünite kan toplandı.

Her Tür Çelik Eşya Limitet Şirketi, Hacı Osman Güler (Güler-Pen), Kemal Topçu (Topçu Grup Servis), Oskar Kitabevi, Refik Dervişoğlu ve Dernek Başkanı Cemal Altuntaş'ın sponsorluğunda gerçekleştirilen kampanya, derneğin organize ettiği üçüncü kan bağışı kampanyası odu.

Cemal Altuntaş'ın başkan, Yaylacık Sahil Camii İmam Hatibi Fehmi Atasoy'un başkan yardımcısı, Recep Güler, Yalçın Erbaşaran ve Bahri Karakurum'un da üye olarak görev yaptığı Yaylacık Mahallesi Sahil Camii Yaptırma, Yaşatma, Güzelleştirme ve Onarma Derneği her Ramazan'da kurduğu iftar sofraları ve öğrencilere yaptığı yardımlarla da göz dolduruyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler