Çelişkili Açıklamalar

Çelişkili Açıklamalar

Dün saat 20.00'de yapılması gereken Erzumspor Akçaabat Sebatspor maçıyla ilgili Erzurumspor'dan çelişkili açıklamalar geliyor.

Dün saat 20.00'de yapılması gereken Erzumspor Akçaabat Sebatspor maçıyla ilgili Erzurumspor'dan çelişkili açıklamalar geliyor.Maç sonrası yapılan açıklamada tüm sorumluluğu üzerine alan Erzurumspor yönetimi şimdi ise itiraza hazırlanıyor.

Maç sonrası Açıklama

Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Ertuğrul Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, saat 20.00'da başlaması gereken maçın, oyuncuların 320 bin YTL'lik lisans bedelinin Futbol Federasyonu'na yatırılmaması nedeniyle 21.00'e alındığını belirterek, lisansların 21.00'e de yetiştirilememesi sonucu maçın yapılamadığını söyledi.

''Geldiğimiz nokta sözün bittiği noktadır. Yönetim olarak sorumluluğu üzerimize alıyoruz'' diyen Keskin, şunları kaydetti:
''Çok üzgünüz. Sorun Futbol Federasyonu nezdinde çözüldü. Akçaabat Sebatspor takımı maçın oynanmaması için itiraz etti. Futbol Federasyonu, maçın 21.00'da oynanmasını öngörse de Akçaabat Sebatspor takımı itirazında ısrar etti. Akçaabat Sebatspor, profesyonelliğin gereğini yaptı. Aynı durumda biz de olsaydık belki aynısını yapardık. Artık federasyon karar verecek. Maç ya tekrar oynanacak ya da başka bir sonuç çıkacak. ''

Keskin, yaşanan olayın Erzurum'a ve Erzurumlu'ya yakışmadığına dikkati çekerek, şöyle devam etti: ''Yaklaşık 1 aydır sorunun aşılması için çalıştık. Sözler aldık. Ancak olmadı. Başaramadık. Başkanımız Cevdet Tamgaç da sorunun çözülebilmesi için elinden gelen herşeyi yaptı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in makamında valimiz Sami Bulut, emniyet müdürümüz Kamil Çolak, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Cindilli ve Futbol Federasyonu yetkililerinin bulunduğu bir toplantı yaptık. Ben de oradaydım. Orada federasyon yetkilisine gelen talimat 'para ödendi'

Bugün yapılan açıklama

Erzurumspor'un Basın Sözcüsü Ertuğrul Keskin, dün oynamaları gereken Akçaabat Sebatspor maçında, futbolcularının lisans probleminin yaşandığını belirterek, konuyla ilgili olarak maçın tekrarı için TFF'ye itiraz edeceklerini söyledi.
  Keskin, yaptığı açıklamada, dün saat 20.00'de yapılması gereken Akçaabat Sebatspor maçında yaşanan lisans sorununun aşılamadığını ve önce saat 21.00'e ertelenen maçın daha sonra hakem tarafından oynanmamasına karar verildiğini anımsattı.

Futbolcuların lisanslarının vize yapılması için gerekli paranın TFF'ye yatırılmadığı bilgisinin sabah kendilerine ulaştığını anlatan Keskin, ''Bizler de çok şaşkınız. Kime inanacağımızı şaşırdık. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Küçükler bey sözünü tuttu ve futbolcularımızın peşinatlarını ödememiz için 350 bin YTL parayı bize verdi. Ancak diğer destek sözü verenler sözlerini tutmadı'' diye konuştu.

''Kafamızı karıştıran bir nokta daha var. O da TFF'nin internet sitesinde futbolcularımızın lisans vize işlemlerinin yapılmış olarak gözükmesidir'' diyen Keskin, şunları kaydetti:
''Burada bir kural hatası olduğunu düşünüyoruz. Maç saat 21.00'e kadar ertelenmiştir. Ancak, maçın hakemi Ali Palabıyık, saat 20.40'da maçın oynanmamasına karar verdi. Bunu neye dayanarak yaptı anlamış değiliz. Avukatımız bu konuda yasal işlemleri sürdürüyor. Tutanak tutuldu. Stat içerisi, soyunma odası ve diğer yerlerde yaşananların tutanağı tutuldu. Türkiye Futbol Federasyonu'na itirazda bulunmaya hazırlanıyoruz. Madem oyuncularımızın vizeleri yapıldı, maç neden oynanmadı? Eğer TFF'ye yatırılması gereken para ödenmediyse, internet sitesinde futbolcularımızın vizeleri neden yapılmış gözüküyor? Bu soruların cevabını arıyoruz.''     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor