Çelik:Amacım kalıcı olmak

Çelik:Amacım kalıcı olmak

Akçaabat Sebatspor teknik direktörü İsmail Çelik takımda kalıcı olmak istediğini belirtti.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Çelik, son iki karşılaşmalarını en az kayıpla atlatarak klasman grubu için avantaj yakalamak istediklerini söyledi.

Teknik direktör İsmail Batur'un istifasının ardından bu göreve getirilen Çelik, sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, amacının takımda kalıcı olmak olduğunu belirterek, "Akçaabat Sebatspor'un daha yükseklere gelmesi için her kademede görev almış biriyim. Şimdi bana takımı yönetme görevi verildi. Bu görevi en iyi şekilde yaparak burada kalıcı olmak istiyorum. Bu takıma her kim gelmişse mutlaka bir katkısı olmuştur. Ben de elimden gelen katkıyı sağlamak için çalışacağım" dedi.

Hafta sonu sahalarında Çankırı Belediyespor ile yapacakları karşılaşmaya iyi bir ortamda hazırlandıklarını ifade eden Çelik, "Takım zaten kaliteli ve genç oyunculardan kurulu. Son zamanlarda şansızlıklar veya başka nedenlerden dolayı istenilen başarıyı elde edemediler. Önümüzde çok önemli iki karşılaşma var. Bu maçları en az kayıpla atlatarak klasman grubu için avantaj yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor