Çelik İstifa Etti

Çelik İstifa Etti

Akçaabat Sebatspor’un altyapısında yıllardan beri görev yapan ve bu yıl da A Takım’da mücadele eden tüm futbolcunun hocalığını yapan Veysel Çelik, istifa etti.


Geçen yıl şampiyon olan Akçaabat Sebatspor Amatör Takımı’nın yanı sıra U-18 takımımızın da çalıştırıcısı olan Çelik, istifasıyla ilgili olarak herhangi bir gerekçe göstermezken, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman kulübümün yanında olacağım ve üzerime düşen hangi görev varsa onu seve seve yerine getireceğim.” dedi.

Halen Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden takımımızın tüm futbolcularının yetişmesinde emeği olan Çelik, en büyük temennisinin bu futbolcularının üstün mücadele azmi ile takımımızın lige tutunması ve küme sorunundan kurtulması olduğunu da belirterek şunları söyledi:

“Emrinde olmaktan her zaman gurur duyduğum Akçaabat Sebatspor’a çok uzun yıllar boyu hizmet verdim. Kimi zaman sıkıntılara, yokluklara ve ilgisizliklere maruz kaldım ama yılmadım. Görevimin gereklerini etik kurullardan ayrılmadan ve dik bir şekilde durarak yerine getirip camiama hizmet verdim. Profesyonel liglerde top koşturan yüzlerce futbolcu yetiştirdim. Şimdi de hizmetlerime bir nokta koyma kararı aldım. Kimseye bir kırgınlığım, bir dargınlığım yok.” 

u-18.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor