Çelenk Veda Etti

Çelenk Veda Etti

Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü iken Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atanan Selim Çelenk için iki veda etkinliği düzenlendi.

 

Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü iken Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atanan Selim Çelenk için iki veda etkinliği düzenlendi.

Veda etkinliklerinden ilki, bir dönemler aynı çatı altında siyaset yaptıkları Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) eski Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş’un organizesinde gerçekleştirildi.

selim-celenk-veda-etti2.jpg

Derecik Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Dörtyol Belediye başkanı Cevat Birinci, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk ve Belediye Meclisi Üyesi Özkan Öztürk başta olmak üzere Çelenk’in dostları hazır bulundu.

Selim Çelenk için bir veda etkinliği de Trabzon belediye Meclisi’nde düzenlendi. Meclis toplantısında bir veda konuşması yapan Çelenk görev yaptığı süre içerisinde Trabzon Belediyesi ile birlikte güzel hizmetlere imza attıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Trabzon'da Türkiye'de bir numara olan Bütün illerin örnek aldığı bir Rehabilitasyon Merkezimiz var. 86 engelli çocuğumuzun sabahleyin servilerle evlerinden alınarak akşama kadar sosyal faaliyetlerini maç, tiyatro sinema gezi ve bütün aktivitelerin yapılıp akşam evlerine bırakıldığı böyle bir kurumun tahsisini Trabzon Belediyesi bizlere yapmıştır. Burada engelli ailelerini yıllardan beri rahatlatmak adına büyük bir hizmet sunulmaktadır. Bu sizlerin sayesinde olmuştur. Trabzon'da eksikliğini çektiğimiz Kadın Konukevi konusunda aynı şekilde Trabzon Belediyemiz binayı yaparak bizlere teslim etti. Bunun için de sizlere ayrıca kadınlarımız için teşekkür etmek istiyorum. Bir diğer konu Sosyal hizmet merkezi olarak faaliyetini sürdürdüğümüz Trabzon Belediyesi Gençlik Merkezi'nin bir katını bize tahsis ettiniz. Başta Sayın Başkanım olmak üzere bu desteklerde emeği geçenlere teşekkürlerimi arz ediyorum.”

Konuşmanın ardından başkan Gümrükçüoğlu Çelenk'e yaptığı ve bundan sonra yapacağı hizmetlerden dolayı plaket vererek teşekkür etti.

selim-celenk-veda-etti3.jpg

Selim Çelenk kimdir?

Selim Çelenk (49) Trabzon'un Akçaabat İlçesinde doğdu. İstanbul Kadıköy İmam Hatip Lisesi mezunu olan Çelenk, Marmara İlahiyat Fakültesi eğitiminden sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı.

Çelenk, Tekirdağ Malkara Kız Teknik ve Meslek Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri öğretmeni, Akçaabat Demirkapı Ortaokulu Müdürü ve Trabzon Belediyesi Kültür, Turizm, Tanıtma ve Spor Müdürü olarak görev yaptı. Çelenk, 2005 yılından itibaren Trabzon Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak görevini sürdürüyordu. Selim Çelenk, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler