Çebi'ye Sebat'tan Plaket

Çebi'ye Sebat'tan Plaket

Trabzonlu güreşçi Selçuk Çebi ile çalıştırıcı Mustafa Şahin'e Akçaabat Sebatspor kulübü tarafından birer plaket verildi.

Danimarka'da yapılan Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 74 kiloda tüm rakiplerini mağlup ederek altın madalya kazanan Trabzonlu güreşçi Selçuk Çebi ile çalıştırıcı Mustafa Şahin'e Akçaabat Sebatspor kulübü tarafından birer  plaket verildi.

 

Kulüp binasında ağırladığı Çebi'nin elde ettiği başarıyla kendilerini gururlandırdığını söyleyen Akçaabat Sebatspor Başkanı Cemil Kalkışım, Dünya Şampiyonu Çebi'nin başarılarının devam edeceğine inandığını belirterek şunları söyledi:

“Selçuk Çebi'ye hem ülkemize, hem Trabzon'umuza dünya şampiyonluğu kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Bu başarısının önümüzdeki Olimpiyatlarda ve diğer Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında da devam etmesi-ni temenni ediyorum. Bu şampiyonluğun diğer sportif alanlardaki gençlerimize de örnek olmasını diliyorum.”

Selçuk Çebi ise, “Bu madalyayı ülkemize getirdiğim için gururluyum. Ama aynı zamanda bu madalyayı Trabzon'a da getirmek gurur verici. Sayın Kalkışım'a, bize kucak açmasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Selçuk'un elde ettiği başarıyla Trabzon'da bir ilki gerçekleştirdiğini kaydeden hocası Mustafa Şahin de, Selçuk Çebi'nin, 2012 Olimpiyatları'ndan da madalya ile döneceğine inandığını söyledi.

Konuşmaların ardından Çebi'nin plaketini Başkan Kalkışım, Şahin'in plaketini de Baş-kan Yardımcısı Ergin Bektaş verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor