Çavuş"Teşekkür  ediyoruz"

Çavuş"Teşekkür ediyoruz"

Akçaabat'a yapılacak olan hastane için tartışmalar sürereken, Ak Parti ilçe Başkanı Osman Çavuş Hastane yapımına destek açıklaması yapan herkese teşekkür etti.

Akçaabat Karayolları 105. Şube Şefliğinin bulunduğu alana hastane yapılması tartışması sürerken Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, bu alanda hastane yapılması yönünde açıklama yapan herkese teşekkür etti.

Çavuş sitemize yaptığı açıklamada, Akçaabat'ın acil hastaneye ihtiyaç duyduğunu bununda şuan için en uygun yerinin karayolları 105. Şube şefliğinin bulunduğu alan olduğunu  ifade ederek " bu alanda hasten yapılmasına ilçede karşı çıkan çok az sayıda kişi var. Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı sayın Mustafa Nadir'de hastane yapılmasının uygun olacağı yönünde açıklama yaparak bizlere destek verdi. Bizlere bu konuda destek açıklaması yapan tüm partililere ve sivil toplum kuruluşları başkanlaı ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Yapılacak iş sonunda kazançlı çıkan Akçaabat olacaktır. Bu kazancın sağlanmasında kimin emeği geçerse biz ona teşekkürü bir borç biliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler