Çavuş'tan Türkmen'e Tepki

Çavuş'tan Türkmen'e Tepki

AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in, Pulathane İş Merkezi’nin bir kısmın satışı yönündeki kararı etik bulmadı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in, Pulathane İş Merkezi’nin ikinci katı ve otoparkının satılması yönünde Belediye Meclisi’nden karar çıkarmasını etik bulmadı.

Meclis’te çoğunluğu oluşturan AK Parti’nin, bazı üyelerinin mazeretleri nedeniyle katılamadıkları Temmuz Meclisi’nde Başkan Türkmen’in yazılı gündemde olmamasına rağmen gündeme aldırttığı satış konusunu Anavatan Partili üyelerin oylarıyla geçirmesinin bir seçim yatırımı olduğunu da savunan Osman Çavuş, şunları söyledi:

“İki ay önce gündeme getirilen ve kabul görmeyen bir satış işinin, azınlıkta oldukları bir Meclis’te anlık bir çoğunluk zamanı denk getirilerek karar alınması siyasi etikle bağdaşmadığı gibi başka korkuların da ürünüdür. Daha önceki seçim zamanlarında olduğu gibi seçime son bir yıl kala seçim yatırımı yapmaya alışmış olan Belediye başkanı Şefik Türkmen, şimdi de aynı şeyi yapıyor. Biz, prensip olarak satış kararına karşı değiliz ama karşılığında ne yapılacağı belli olmadan böyle bir kararın alınmasının başka bir izahı yoktur. Bir erken seçim olabilir mi endişesine kapılan ve gireceği seçimde kaybedeceğini anlayan Türkmen, bu sefer kuvvetli bir makyaj için galiba daha fazla kaynağa ihtiyaç duyuyor. Yoksa bizim iktidarımızda hiçbir ödenekten mahrum bırakılmayan Türkmen’in, gerekçesini göstermeden böyle bir satış kararı alması mümkün değildi.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Siyaset