Çavuş'tan Nadir'e Cevap

Çavuş'tan Nadir'e Cevap

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir’in açıklamalarına cevap verdi.


İşte Osman Çavuş’un Açıklamasının Tam Metni:

"CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir’in son açıklamalarına cevabımdır...

30 Eylül 2011 Cuma günü parti binamızda yapmış olduğumuz Danışma Meclis Toplantısı’nda söylediğim sözlerin kelimesi kelimesine arkasındayım. Konuşmamın içerisinde bazı muhtarlarımızın AK Parti yöneticisi gibi seçimlerde partimize destek verdiklerini açıkladım ve kendilerine teşekkür ettim. Bir kez daha teşekkür ediyorum.

Muhtarlarımız AK Parti’nin sayesinde siyasi partilere yalvarmaktan, il genel meclis üyelerinin ve ilçe başkanlarının peşine dolaşmaktan kurtulmuşlardır. Muhtarlarımız AK Parti’nin sayesinde partilerin perdelerini, masa ve sandalyelerini, telefon ve elektrik paralarını ödemeden kurtulmuşlardır. AK Parti ile devletin paralarının köyler arasında belli bir ölçü dâhilinde; büyüklüğüne, nüfusuna göre dağıtılma sistemi getirilmiştir. 100 torba çimentoya bir koyun kesme dönemi AK Parti ile kapanmıştır.

Bunları gören muhtarlarımız bizlere siyaseten destek vermiştir, oy vermiştir, köylerine gittiğimizde bizleri çok güzel şekilde karşılamış izzet-i ikramda bulunmuşlardır. Bu muhtarlarımıza teşekkür etmeyi bile bize çok gören bir zihniyetin ilçede olup bitenlerden haberi yok demektir.

Akçaabat’ta bir köy var. AK Parti’nin aldığı oy oranı yüzde 14, CHP’nin aldığı oy oranı yüzde 78’dir. Geriye dönük AK Parti döneminde Akçaabat’a gelen paranın dağıtım ve taksimine baktığımızda emsali köylerden daha fazla para aldığı gözükecektir.

Sayın Nadir her zaman olduğu gibi düşünmeden, taşınmadan, laf olsun diye açıklama yapmaktadır. Her insanın bir siyasi görüşü vardır, muhtarın da bir siyasi görüşü vardır, azanın da siyasi görüşü vardır. Herkes o siyasi görüşün memlekette iktidar olmasının memleketin hayrına olacağını düşünmektedir. Muhtarlarımızın siyasetle ilgilenmesinden daha doğal bir şey yoktur. Herkes bu memlekette vatanseverdir. Muhtarlarımız da bu vatanı iyi ve güzel idare edecekleri seçme hakkına ve kendileri de seçilme hakkına sahiptir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset