Çavuş'tan İstifa Yorumu

Çavuş'tan İstifa Yorumu

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, istifa eden il yönetimi ile ilgili “kimse avucunu ovuşturmasın. Hepimiz partimizin emrindeyiz” dedi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Parti binasında gerçekleşen toplantıya, İlçe Başkanı Osman çavuş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan İlçe Başkanı Çavuş,  Trabzon İl Yönetimi’nin istifa etmesinin toplantıda gündeme geldiğini ve yönetim kururlu üyelerin de fikilerini söylediğini ifade etti. Osman Çavuş “İl yönetimimiz istifa etmiştir. Bu dünyanın sonu değildir. Daha önce de benzer olaylar olmuştu ve bu gibi olaylar her partide olabilecek şeylerdir. Bu istifa içimize sinmese de, biz Başbakanımızı seviyoruz, partimizi seviyoruz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da memleketimiz için hayırlı işler yapmaya çalışacağız. Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı var. Çünkü biz Türkiye’nin partisiyiz” dedi.

“Kimse bu olaydan çıkar sağlamak peşinde olmayı beklemesin” diyen Çavuş “Bu olaydan sonra kimse ellerini ovuşturmasın. Parti içerisindeki birlikteliğimiz artarak devam edecektir. Bu göreve kim getirilirse bizim başkanımız olacaktır. Bize de ne görev düşerse  partimiz adına yapmaya hazırız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Haberler