Çavuş'tan Günnar Açıklaması

Çavuş'tan Günnar Açıklaması

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, AK Parti İl Başkanlığı’na atanan Adnan Günnar için, “Daha önce görev yapmış il başkanlarının olduğu gibi sayın Günnar da insanlarımız için hizmet etmeye çalışacaktır” dedi.

 

 

Osman Çavuş, İl başkanının atama ile yapılmasının ilk defa yaşana bir olay olmadığını ve geçmişte de aynı şekilde atamalar yapıldığın belirtti. İl başkanının isim olarak kim olduğu çok da önemli olmadığını ifade eden Çavuş “Partinin yetkili organlarınca yapılan bir atamadır ve atama yapılan kişi kim ise bizimde başkanımızdır. Bu anlamda sayın Günnar’ın partimizi daha üst seviyelere çıkartmak için  çalışacağına, insanlarımıza hizmet edeceğine inanıyorum. Bize de düşen görevlerimizi bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yapmak için gayret göstereceğiz” dedi.

 

2011 seçimleri çok daha zor olacak…

 

Trabzon’da azalan nüfus ile paralel olarak düşene milletvekilliği sayısının 2011 yılında yapılacak olan seçimi 2007 seçimlerine göre daha zor bir hale getirdiğini belirten Osman Çavuş “önümüzdeki seçimler geçmiş seçimlere göre daha zor ve çekişmeli olacaktır. Bu bakımdan hem il başkanlığı hem de ilçe başkanlıklarını daha zor görevler beklemektir. Biz parti olarak tüm organlarımızla her zaman seçim varmış gibi partimiz için çalışıyoruz” dedi.

  

 

 Akçaabatlı bir kişinin İl başkanı olması kendilerini sevindirdiğini de açıklayan Osman Çavuş açıklamasını şöyle tamamladı “Akçaabatlı bir arkadaşımızın il başkamız olması bizleri sevindirmiştir. Ancak bu Pozitif ayrımcılık yapılacağı anlamına gelmez. Sayın Adnan Günnar’ın partimizi hakkıyla temsil edeceğine inancımız tamdır. Hayırlı olmasını dileyerek kendisine başarılar diliyorum

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset