Çavuş'tan Çok Ağır Sözler

Çavuş'tan Çok Ağır Sözler

AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, Akçakale'de AK Parti ve Trabzonspor Bayrağının yakıldığını söyledi.

Konuyla ilgili Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş'un Basın Açıklaması.

6 Haziran 2011 tarihinde gece saat 02.00 sularında Akçakale Beldemizde AK Parti’ye ait parti bayrakları, aynı alanda ayrıca asılı Trabzonspor bayrağı, Türk bayrağı birlikte toplanılarak yaklaşık yarım saatlik bir süre içerisinde yakılmıştır. Bu olayı yapanlar demokrasiden nasibini almamış, halk iradesine saygı duymayan dikta ve zorbalardır.

Biz, seçim sürecinin huzur içerisinde, kırgınlık olmadan, kimseye zarar vermeden bitmesi dilek ve temennisinde bulunduysak da maalesef istenmeyen olaylar ilçemizde ilk defa olmamıştır. Aynı beldede daha önce partimize ait bayrakların koparıldığı, Başbakanımıza ait posterin yakıldığı, Söğütlü’deki üstgeçitlerdeki mitinge davetlerin indirildiği, son olarak da Akçakale’de bayraklarımızın toplanılarak yakıldığı olaylar düşündürücü ve üzüntü vericidir.

Bu tahriklere, tırmalamalara alet olmayacağız, biz onlar gibi yapmayacağız. CHP’nin parti bayraklarına böyle bir zarar ziyan gelmiş olsaydı İl başkanı dahil tüm milletvekili adayları, ilçe başkanı, ilçe yönetimi yanan bayrakların külleri başında olayı dramatize ederek açıklama yaparlardı. Bunu nerden biliyorsunuz derseniz; Başbakanımızın Akçaabat Devlet Hastanesi’nin açılışına gelmesi münasebeti ile Erbaşaranlar Petrol’ün önünü süslememize tahammül edemeyenler, gece milletvekili adayları, ilçe başkan ve yöneticileri, parti kurmayları parti bayraklarımızı asan gençlerimizi taciz etmişlerdir. Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na şikâyette bulunmuşlardır.

Hoşgörü ve tahammülleri kalmayan CHP’lilere tavsiyemiz şudur:

Bu seçim 12 Haziran akşamüstü bitecektir. Biz bu ülkede birlikte yaşayacağız. Agresiflik ve sertlikle bu milletten oy alacağınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Sizi sağduyulu olmaya, teşkilatlarınızı ve örgütlerinizi kontrol altına almaya davet ediyorum. AK Partililerden isteğimse bu denli tahriklere kapılmamalarıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset