Çavuş'tan Basın Açıklaması

Çavuş'tan Basın Açıklaması

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş yaptığı yazılı açıklamada bazı partililerin şike yasasını yumuşattığını belirtti.

 

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş yaptığı yazılı açıklamada: "24’üncü Dönem Milletvekili Seçimleri öncesi diğer partilerin yöneticileri ve bazı seçmenleri, siyaset yapacak alan bulamayınca Trabzonspor üzerinden siyaset yaptıkları AK Parti Trabzonspor’un şampiyonluğunu sanki gasp etmişçesine acımasızca açıklamalar yapmışlardı. Sokakta yürürken belli kişiler bizlere sözlü saldırılarda bulunmuşlardı. Sayın Başbakanımızın Trabzon mitinginde 150-200 kişilik bir grubun saatlerce Trabzonspor üzerinden aleyhte propagandalar yaptıkları, elektrik direklerini devirdikleri, vatandaşların araçlarını tahrip ettikleri unutulmamıştır. O gün, bu kara propagandayı yapanlara destek verenler, onların gizli sponsorları, o gün aday olup bugün Meclis’te olan milletvekilleri Şike Yasası’nın tekrar Meclis’e getirilerek yumuşatılmasını istemeleri, dün AK Parti’ye attıkları iftiranın açık bir delilidir. AK Parti’yi Trabzonspor’a ihanetle suçlayanlar suçüstü yakalanmışlardır, kazdıkları kuyuya düşmüşlerdir."dedi.

Çavuş: "24. Dönem Milletvekili Seçimi öncesinde Trabzonspor’un hakkı yenildi diye insanları tahrik edip üzerimize salanlar bugün Şike Yasası’nın yumuşatılmasını niçin istemektedirler? Şikeden dolayı cezaevinde olanların çıkarılması için mi, tekrar şike yapılabilmesi için yasanın yumuşatılması için mi?" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset