Çavuş ve Nadir Yine Karşı Karşıya

Çavuş ve Nadir Yine Karşı Karşıya

Açıklamalara Yeni Açıklamalar Eklendi

 

İşte AK Parti İlçe Başkanı Osman çavuş'un Basın Açaıklaması...

 

CHP İlçe Başkanı Sayın Nadir, Ramazan Bayramındaki bayramlaşmaya iki kişi ile katıldı. Ardından da Milletvekilimiz Sayın Aydın Bıyıklıoğlu’nun Akçaabat’taki bayramlaşmaya neden gelmediğini sordu.

Ben de İlçe Başkanı olarak açıklama yaptım. Yaptığım açıklamada Trabzon Milletvekilimizin Ramazan boyu Akçaabat’ta iftar programlarında, sivil toplum örgütlerinin programlarında bulunduğumuzu, seçim esnasındaki çalışmamız ne ise seçim sonrasındaki çalışmamızın da aynı olduğunu açıkladım.

CHP’nin İlçe Başkanı’na seçimlerde sizi alanlarda görüyorduk (cenazelerde, düğünlerde, sosyal etkinliklerde) hatta seçim öncesi kandil geceleri kandil kutlama mesajlarınızı aldık. Seçim sonrası bu faaliyetleriniz bitti. Biz de tatile çıktığınızı zannettik.

Özeti bu olan yazımıza Sayın Nadir çok sinirlendi. Millete ağalık yapıp açık oy gizli tasnif yapan parti milleti maraba zannetti. Kendilerine laf söylenince çıldırmışçasına açıklama yapıp resmen saçmalıyorlar. İftira atıyorlar. Su-i zanda bulunuyorlar.

Yenilir yutulur olmayan bu ölçüsüz açıklama seçim kaybetmenin psikolojisiyle kaleme alınmıştır. 2002’de seçim kaybettiler. 2004’te seçim kaybettiler. 2007’de büyük iddialarla ortaya çıktılar. 2009’da Akçaabat’ta beldeleri bile kaybettiler. 2011’de büyük hayallerle iddialı konuşmalar yaptılar. Neticede yine kaybettiler. CHP ve onun İlçe Başkanı yaralı aslan gibidir. Ben onu anlayabilirim ama bu haberleri yurtdışından okuyanlar bu tahlili yapamazlar.

Sizin şecerenizi bu millet çok iyi biliyor. 2B Orman Yasası’nı, 411 oyla başörtüsünün üniversitelerde serbest bırakılmasını, belediyelerin fakir öğrencilere burs vermesini Anayasa Mahkemesi’ne getirdiğinizi, boğaz köprüsüne, hidroelektrik santrallerine, Akyazı projesine, Şinik Organize Sanayii’ne, hatta Akçaabat Devlet Hastanesi’ne karşı olduğunuzu bu millet biliyor.

2011 seçimlerinde de seçim yasaklarını ihlal ettiniz. Ama ardından İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na gidip bizi şikâyet ettiniz. Şikâyetinizin neticesini de yazdığınız yazıda beyan etseydiniz daha iyi olurdu.

Şikâyet etme sanatınız gelişmiştir. Bizimle alakalı hukuka aykırı gördüğünüz bir şey varsa muhalefet görevinizi lütfen yapın. Gidin şikâyet edin. Yalandan polemik yapmayın. Bu yazılarınız sadece Akçaabat’ta okunmuyor. Herkes sizin sinir sisteminizin bozuk olduğunu, bundan dolayı kabadayıvari yazılar yazdığınızı bilmez.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset