Çavuş ve Nadir Yine Karşı Karşıya

Çavuş ve Nadir Yine Karşı Karşıya

Osman Çavuş ile Mustafa Nadir Arasındaki Söz Düeollsu Devam Ediyor. Son Açıklama Osman Çavuş'tan Geldi.

 

Osman Çavuş'un açıklamasının tam metni.

Lüzumsuz bir tartışmanın içerisinde tekrardan kendimi bulmuş olmanın üzüntüsünü saygıdeğer Akçaabatlılarla paylaşmak isterim. Sessiz kalmış olmam Sayın Nadir’in iddialarını kabul etmem manasına gelir. İstemeyerek de olsa cevap verme zaruriyetimden gelişmeleri ilgilenen okuyucularla paylaşmak isterim.

2010 yılı Ramazan Bayramı… Yer: Merkez İlköğretim Okulu… MHP’nin o zamanki ilçe başkanı Sayın Serkan Altıntaş bir teklif getirdi; her parti, belediye başkanı, sivil toplum örgütleri ayrı ayrı bayramlaşma yapıyor, hem zaman kaybı hem de bayramlaşmalar eksik oluyor. Bunu Kaymakam Bey organize etsin, uygun bir yerde birlikte bayramlaşmayı yapalım, önerisini kabul ettik.

2010 yılındaki Kurban bayramlaşması çok iyi olmasa da idare eder şekilde idi. Yani katılması gerekenler katıldı, durması gereken yerde durdu. 2011 yılında Ramazan Bayramı bayramlaşmasına katılan halkımızın beşte dördünün AK Parti ile direkt bağlantısı olan görevliler olduğunu müşahede ettik. Biz bu bayramlaşmaya üyelerimiz dahil bütün teşkilat görevlilerimizi davet ettik. Zaten görüntü sanki AK Parti’nin bayramlaşması gibi bir görüntüydü. Halkımızın oyunu alıp milletin elini sıkmaya gelmeyen Akçaabatlı Milletvekili diye Sayın Nadir’in eleştiri yapmasını reddediyorum.

Sayın Nadir’e soruyorum; seçim öncesindeki kandil gecelerinde insanlara kandil kutlama mesajları çektiniz,  bu güzel bir gelişmeydi, bundan memnun olduk, mutlu olduk. Ama seçim bitti sizin kandiliniz de bitti. Halkla ilişkileriniz, sosyal ilişkileriniz, cenaze işleriniz, düğün işleriniz bitti. Biz teşkilat olarak milletvekilimiz ve ekiplerimizle köy köy dolandık. İnsanlarla birlikte olduk, iftar ettik, sohbet ettik, sorunlarını dinledik, aynı safta kıyam’a durduk. Sayın milletvekilimizin bayram günü gelmemesini eleştirmeniz sizin haddinize değil. Ona oy verenler bu eleştiriyi tabii ki yapabilir ancak seçmenimiz sizin gibi düşünmüyor, kusur aramıyor. Biliyor ki arefe günü Sertkaya Köyü’ndeki iftarda olan milletvekili evinde ancak iki akşam iftar etmiştir.

Ben, hiçbir teşkilatın iç işlerine karışma hakkını kendimde bulmuyorum. İlçe siyasetini zaptu rapt altına almaksa ne haddimize. Biz milletimizin desteği ile varız, milletimizle güçlüyüz. Herkes dilediği yerde bayramlaşma yapabilir, lokal bayramlaşmalar teşkilatların kendilerinin alacakları kararlardır. Bundan sonra AK Parti teşkilatları olarak hem genel bayramlaşmaya katılacağız hem de kendi aramızda bayramlaşma yapacağız, seçmenimize selam vereceğiz, katılanların bayram duygularını alacağız. Öbür türlü bayramlaşma sadece el sıkmaktan öteye gitmiyor. Bu bayramlaşmayı eksik görüyorum. Buna rağmen uyduk. Ben, bayramlaşmaya katıldım diyen Sayın Nadir iki kişi ile katılmıştır, sadece katıldım demek için katılmıştır, bu da kamuoyunun gözünden kaçmamıştır.

İlgilenenlerin bilgisine arz olunur. Halkımıza saygılar sunarız.

 

Osman ÇAVUŞ

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset