Çavuş Nadir'i Öyle Eleştirdi Ki;

Çavuş Nadir'i Öyle Eleştirdi Ki;

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir'in açıklamalarına cevap verdi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir'in açıklamalarına cevap verdi. İşte Çavuş'un yaptığı basın açıklaması;

Sayın Mustafa Nadir’in, AK Parti’nin icraatlarıyla Trabzon Milletvekilimiz Sayın Mustafa Cumur’u eleştirmesi kronik muhalefet bağımlılığıdır. Bu CHP’liler muhalefete öyle alıştılar ki iktidar olmamak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. En son ne zaman iktidar olmuştunuz Sayın Nadir? Bu millet sizi niçin iktidar yapmıyor? AK Parti iktidarında, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamamıza da yardımcı olacak genel merkez odaklı politika izlemeniz ise ayrıca AK Parti adına iyi bir gelişmedir.

Siz AK Parti’nin hangi icraatını bugüne kadar beğendiniz ki; milli gelirin 2 bin 500 dolardan 10 bin dolara çıkmasını mı, paranın değer kazanmasını mı, faiz ve enflasyonun düşmesini mi, ihracatın 36 milyar dolardan 150 milyar dolara çıkmasını mı, ilköğretime ücretsiz kitap dağıtılmasını mı, 100 binlerin üzerinde yapılan derslikleri mi, internet bağlantılı bilgisayar sınıflarını mı, insanımızın hekim seçme hakkını, hastane seçme hakkını mı, ilaç kuyruklarının kalkmasını mı, Cumhuriyet döneminde 6 bin 800 km olan duble yolların 11 bin km yapılmasını mı? Hiçbirini beğenmediniz! Hiçbirine iyi oldu demediniz! Sırf muhalefet olsun diye her yapılana karşı duruş sergilediniz.

Bu ülke hepimizindir. Gücümüzü, enerjimizi yatırıma dönüştürelim. Anneler ağlamasın, yürekler sızlamasın, şehit cenazeleri gelmesin, terörle mücadelede harcanan paralar yatırıma harcansın, ülkemizde huzur, barış ve kardeşlik olsun diye bir yolculuğa çıktık. Siz, iktidarın her yaptığına muhalefet etmeyi alışkanlık haline getirdiniz.

Bir sefer olsun milletin isteği, ülkemizin menfaati doğrultusunda hareket edin. Halktan yana, demokrasiden yana olun. Halkın sesine kulak verin. Yapılanları görüp takdir edin. Bu sizi küçültmez. Konuşulanları duyun ve değerlendirin. O zaman iktidar olabilirsiniz, o zaman belli bir ideolojinin partisi olmaktan kurtulursunuz. Türkiye’nin partisi olursunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset