Çavuş hedef gösterdi

Çavuş hedef gösterdi

Ak Parti Akçaabat ilçe teşkilatı tarafından 22 Temmuzda yapılan genel seçim değerlendirme toplantısı yapıldı.


Akçaabat Ak parti ilçe binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, İlçe başkanı Osman Çavuş’un yanı sıra partinin belde köy ve mahalle yöneticileri ile teşkilat mensupları katıldı.
Toplantıda konuşan İlçe başkanı Osman çavuş, 22 temmuzda seçim sonuçların balkılığında zaferin Tüm Tük milletinin olduğunu söyledi. Çavuş Konuşmasın şöyle devam etti; “Öncelikle 22 temmuzda partimize gönül veren milletimizi ve parti teşkilatımızı tebrik ediyorum. Bu zafer milletimizin zaferidir.Seçimde milletimizin sağduyusu hakim olmuştur. Bir tarafta yalanlar ve iftiralar varken, milletimiz bu yalan ve iftiralara itibar etmemiş ve gerçekleri görerek sağduyulu davranmıştır. Bu oylar kapı kapı dolanarak, kavga ederek veya bayrak asarak alınmadı.Eğer bayrak asarak oy alınsa idi başka partiler daha fazla oy almaları gerekirdi. Milletimize bu manada teşekkür ediyorum. Biz Ak parti olarak Türk milletinin temsilcisiyiz.Biz Ak partiye oy versin vermesin sağcının da, muhafazakarlarında, milliyetçilerinde, sosyal demokratlarında, liberallerinde hepsinin temsilciyiz. Ancak bazı partiler gibi çıkıp biz şunların temsilcisiyiz diyerek kendimizi küçümseyemeyiz.Biz Türkiye’nin temsilcisiyiz.Yükümüzün ağırlığı da buradadır. Başbakanımızın dediği gibi ‘Durmak yok yola devam’’dedi.
Çavuş, bazı partiler gibi sadece seçimlerde vatandaşın yanında olmadıklarını sevinç ve hüzünlü anlarında da onların yanlarında olduklarını belirterek “Bizler geçmişte milletimizin cenazesinde, düğününde, toplantısında onların yanında idik, şimdide onların yanında olduğumuz gibi gelecekte de onlar ile birlikteyiz.sadece seçim zamanları vatandaşlarımızın yanına gitmiyoruz. Bizim bu uğraşımız bir gönüllülük esasına dayanmaktadır.Burada herhangi bir karşılıklı ilişki yoktur.Halktan kopuk siyaset yapmayacağız.seçim öncesi yaptığımız işler yapacaklarımızın teminatıdır dedik. Şimdi yarım kalan bitiremediğimiz işlerimizin takipçisi olacağız ve en kısa zamanda yeni projeler ile halkımızın karşısına çıkacağız.Bundan sonraki hedefimiz 2009 yılındaki mahalli seçimlerdir.bu seçimler de aldığımız oyları korumak ve belediye sayımızı yükseltmek ilk amacımız olacaktır”dedi.


Çavuş, ayrıca 2002 seçimlerinde Akçaabat’ta ak partinin almış olduğu oy % 48 den 22 temmuz da % 61’ e çıktığını ve bu oyların sorumluğunun ağır olduğunu belirterek, emaneti dün olduğu gibi bundan sonrada layıkıyla yerine getirmek için teşkilat olarak var güçleriyle çalışacaklarını da sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset