Çavuş Güven Tazeledi

Çavuş Güven Tazeledi

Akçaabat Ak Parti kongresi yapıldı.

Akçaabat Ak Parti kongresi yapıldı.     

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı, 3. Olağan Genel Kongresi'ni yaptı. Kongre kapsamında yapılan seçimde mevcut Başkan Osman Çavuş güven tazeledi.

    Akçaabat Kültürpark toplantı salonunda yapılan Akçaabat Ak Parti İlçe Başkanlığı 2. Olağan Genel Kongresi'ne Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Ak Parti Trabzon milletvekilleri Asım Aykan, Safiye Seymenoğlu, Mustafa Cumur, Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ak Parti İl Başkanı Muhammet Balta, Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Başoğlu, ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri ile delegeler katıldı.

    Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, kongrede yaptığı konuşmada, iktidarları döneminde Türkiye’nin bölgede lider konumuna geldiğini belirterek “Ülkemiz artık bölgede sözü dinlenen ve söz sahibi olan bir ülke konumuna gelmiştir. Başbakanımız Rusya ve Gürcistan arasında cereyan eden savaş sonrası gerekli girişimleri yapmış ve Rusya’ya giderek savaşın durdurulmasına yardımcı olmuştur. Ülkemiz Kafkaslarda da lider ülke konumuna gelmiştir”  dedi.

Bakan Özak Akçaabat Ak Parti teşkilatının her zaman diri bir teşkilat olduğunu yaptıkları örnek çalışmalar ile de bunu ortaya koyduklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

    Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Osman Çavuş, tek liste olarak girdiği seçimlerde, oylamaya katılan delegelerin tümünün oyunu alarak tekrar ilçe başkanlığı görevine getirildi.

Osman Çavuşun listesinde şu isimler yer aldı.

Osman Çavuş

Refik Dervişoğlu

Erkut Küçük

Davut Gerigelmez

Hasan İleli

Ömer Tayyar Usman

İbrahim Köse

Yılmaz Topal

İsmet Mısır

Bünyamin Güner

Erhan Nadir

Ahmet Ziya Öztürk

Ali Kandemir

Yakup Yılmaz

Ethem Öztürk

Ruşen Ulusoy

Özcan Altunbaş

Yaşar gedikli

Ali Yavuz

Abdurrahman Şahin

Halim Kasap

Ali Kemal Yavruoğlu

Hüseyin Çakır

Mehmet Öztürk

Faruk Başaran

Saadettin Balcı

Tülay Cumur

Esma Bulut

Ahmet Öztürk

Murat İnan

 

Haber:Derviş ALTUNTAŞ

Fotoğraflar:Cemil Bıyıklı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Siyaset