Çavuş Gaziler Gününü Kutladı

Çavuş Gaziler Gününü Kutladı

Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş Gaziler Günü ve İlköğretim Haftasını Kutladı.

 

İşte Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş'un Açıklaması:

19 Eylül 2011 günü, bu vatanı bize emanet eden Gazilerimizi ve şehitlerimizi devlet erkânıyla birlikte andık.

Gazilerimize ve şehitlerimize minnettarız. Onlar, bu vatan uğrunda şehit ve gazi olmasalardı bugün biz, bağımsız bir devlet olamazdık. Bağımsız bir devlet olabilmek için çok daha bedeller ödemek zorunda kalırdık.

Tarihimizi, şehitlerimizi, gazilerimizi unutmadık. Gelecek nesillere unutturmamak için de bu vatanı bize emanet edilmesinde çekilen çileleri, vatansızlığı, vatan sevgisini ve bayrak sevgisini en yüksek derecede gençlerimize anlatmalıyız.

Ahlakı yüksek, vicdanı temiz ve hür, milli ve manevi değerlerine bağlı, hakkı hukuku bilen nesillerin yetişmesiyle bu millet destanlar yazmaya devam edecektir. Hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir yaşam, Allah katında en yüksek mertebeye ulaşmış olan şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim.

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılını Tebrik

Her alanda olduğu gibi eğitimde de bir önceki yılla yarışmanın mutluluğunu milletçe yaşamaktayız. Eğitimde mükemmeli yakalama yolunda çalışmalar devam etmektedir. Kalabalık sınıflardan normal sınıflara, bilgisayar sınıflarına, laboratuvarlara, projeksiyon makineleriyle donatılmış sınıflara, elektronik tahtadan notebooklara doğru gidilmektedir.

Sorunsuz bir millet, sorunsuz bir meslek grubu yoktur. İnanıyorum ki öğretmenlerimizin de yöneticilerimizin de zorlukları ve sorunları vardır. Bu zorlukları birlik ve beraberlik içerisinde aşacağımıza inanmaktayım.

2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başarılı, kazasız belasız geçmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, eğitim camiasını sevgi ve saygıyla selamlar başarılar dilerim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler