Çavuş Açıklamada Bulundu

Çavuş Açıklamada Bulundu

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş Akçaabat İlçe Kongresiyle Alakalı Haberlerle İlgili Açıklamalarda Bulundu.

Osman Çavuş'un Açıklaması:

"İlimizdeki bazı basın yayın organlarında yer alan Akçaabat İlçe Kongremizle alakalı haberler üzerine kamuoyunu bildirme ihtiyacı doğmuştur.

AK Parti tarihinde 3 tane olağan kongre yapılmıştır. Önümüzdeki aylar içerisinde yeniden ilçe kongrelerinin yapılması beklenmektedir. Bugüne kadar AK Parti kongrelerinde ve ilçemiz kongrelerinde parti teamüllerine aykırı hiç bir şey söz konusu olmamıştır. Bu konuda bilinçli bir teşkilatımız mevcuttur. Teşkilatımız mensuplarının her birisi ilçe başkanlığı yapacak yetenek ve kabiliyettedir.

Biz bugüne kadar kendi işlerimizi kendimiz hallettik. Gazetelerle ve birilerinin telkinleriyle beraber parti yöneticiliği yapmadık, partiye başkan ya da il genel meclisi, parti yöneticisi, belediye meclis üyesi belirlemedik. Ortalığı karıştırmaya ve elektriklendirmeye müsaade etmeme noktasında mutlaka taraf olacağım. Elektriklenmeye, bölünmeye fırsat vermemeye çalışacağım. Kongre arifesine gelindiğinde geçmişte olduğu gibi bugün de parti organları toplanır, konu istişare edilir ve birlikte karar verilir. Demokrasi olsun diye birden fazla listenin yarışması gerekmiyor; bu tek liste de olabilir birden fazla liste de olabilir. Ama ben, her zaman tek listeden yanayım. Çünkü çift listeli seçimlerde ister istemez gönül kırıklığı oluyor.

Bu partinin asıl sahipleri üyelerimiz, delegelerimiz en iyi kararı zamanı geldiğinde vereceklerdir. Spekülasyona, ortalığı karıştırmaya gerek yoktur. Burada ismi geçen arkadaşlarım, değil ilçe başkanlığı il başkanlığı dahi yapabilirler. İsmi geçmeyen arkadaşlarım da aynı vasıflara sahiptirler.

Biz görevimizin başındayız. Görevimi bırakacağımla ilgili bir açıklama da yapmış değilim. İlgilenenlere ve kamuoyuna duyurulur."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset