Çavuş 2.Liste İçin Ne Dedi

Çavuş 2.Liste İçin Ne Dedi

Yaklaşan İlçe Başkanlığı Seçimi Öncesi Çavuştan Net Mesajlar. VİDEO HABER

AKÇAABAT AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, yaklaşan ilçe kongresiyle ilgili net konuştu. Çavuş, “Net söylüyorum. 2. liste çıkarsa Akçaabat’ın listesi değildir. Demokrasiye aykırıymış. Aykırı olsun” dedi.

 

OSMAN ÇAVUŞ'UN KONUŞMASI akcaabatajans
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, ilçe kongresiyle ilgili yapılan spekülasyonlara sert çıkarak, "Bir şey söyleyeyim. Hem de net söyleyeyim. İkinci liste çıkarsa burada bu Akçaabat’ın listesi değildir. Bu kadar iddialı konuşuyorum. Kimse Akçaabat üzerinden hesap yapmasın" dedi.

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı’nın Eylül Ayı Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Çavuş, kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulunarak, siyasetin gönüllülük esasına bağlı bir şey olduğunu söyledi. Çavuş, Akçaabat ilçe kongresiyle ilgili yapılan spekülasyonları değerlendirirken kongre gününe kadar görevinin başında olduğunu belirterek, "Kimsenin bu partiye ihanet etmeye, ya da el freni olmaya hakkı yoktur. Kongre sürecine girdik. Teşkilat olarak heyecanımızı kaybetmemeliyiz. Bu partinin oylarını daha fazla yükseltebilecek bir ekiple çalışmamamız lazım. İnşallah ayın 1’i ile 16’sı arasında Akçaabat İlçe Başkanı ile yönetim kurulunu seçecek olan delegelerimizi seçeceğiz. Hangi köyde kaç delege olacağına genel merkezimiz karar veriyor. Kongre süreciyle ilgili bütün bilgiler internette var. Gizlimiz mizlimiz yok. Benim ilçe başkanlığımız bitiyor. Burayı bırakıp gitme gibi bir lüksüm yok. Ne görev verirlerse ben o göreve razıyım. Belde başkanlığı da olsa başka bir görev de olsa yapmaya hazırım. Belde başkanlarıyla dün akşam bir toplantı yaptık. Köy ve mahalle başkanlarıyla da yapacağız. Tüzüğün bize emrettiğini yerine getireceğiz. Bunun sonunda ilçe başkanlığı seçimine gideceğiz. Kafalardaki soru şu. İlçe başkanı kim olacak? Yönetim kim olacak? Şu anda tartışmanın gereği yok. Kongre bitene kadar işimizin başındayız. Şu anda aday falancıdır deyip hiç nifak tohumu atmaya gerek yok. Böyle bölen olmamak lazım. Bir bütünlük içinde olacağız. Akçaabat’ta bir tane ilçe başkanı değil, 10 tane ilçe başkanı çıkar. Bu yönetimin içinden sadece 10 tane çıkar. Dışarıdakileri söylemiyorum. Dışarıdan da 10 tane çıkar. En az 20 tane çıkar. 20 kişi hazırdır. Biz kimseye yalvarmayız gel ilçe başkanı ol diye. Ama biz bu kişileri birbirine vurduramayız. Akçaabat’ta yapacağımız iş tek liste ile seçime gitmektir. Bu demokrasiye aykırıdır diyorsalar demokrasiye aykırı olsun. Biz çift listeleri gördük. Onlar başka bir yerde yemek yiyorlar, başka bir yerde kulis yapıyorlar. Bizim yerimiz burası. Burada konuşacağız, buradan dağılacağız. Nasıl olacak bu? Kaç tane isim varsa, bir araya getireceğiz, istişare yapacağız, bu işe en fazla mesai verecek arkadaşları listeye koyacağız, biz de onun yardımcısı olacağız, formül bu. Burada geçmişe ait hesaplarımı görebilir miyim diye kimse düşünmesin. Bir şey söyleyeyim. Hem de net söyleyeyim. İkinci liste çıkarsa burada bu Akçaabat’ın listesi değildir. Bu kadar iddialı konuşuyorum. Kimse Akçaabat üzerinden hesap yapmasın. Biz diğer partileri de gördük. Ama biz onlar gibi asla olmadık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Siyaset