Çatıdan Atlamak İstedi

Çatıdan Atlamak İstedi

Trabzon’da kızının ilik kanseri olduğunu iddia eden ve Trabzon Valiliği’ne gelerek yardım talebinde bulunan Doğan Ulusoy isimli şahıs, yardım talebine “Araştıralım” cevabını alınca çatıya çıkarak intihar etmek istedi.

 

Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Trabzon Valiliği’ne gelerek Vali Yardımcısı Mahmut Halal ile görüşen Doğan Ulusoy (30) 7 yaşındaki kızı Selcan’ın ilik kanseri olduğunu ve Şişli Etfal Hastanesi’nde tedavi gördüğünü söyledi. Halal, yaptığı kısa araştırmada, Şişli Etfal Hastanesi’nde bu isimde bir hasta olmadığını belirlemelerinin ardından Ulusoy’a “Bu konuyu araştıralım” diyerek hastane raporlarını istedi.

Hastane raporlarını gösteremeyen ve “Araştıralım” cevabını alan Doğan Ulusoy bunun üzerine Halal’ın odasından ayrılarak valilik çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti. Bu sırada hemen yakındaki Emniyet binasından gelen Trabzon Emniyet Müdür Yardımcısı Yahya Öztürk de çatıya çıkarak 3 çocuk babası ve Karabük nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen Ulusoy’u ikna etmeye çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu yardım sözü verilen Doğan Ulusoy, ikna edilerek çatıdan indirildi.

Bir süre valilik basın bürosunda bekletilen Ulusoy, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.

Öte yandan Doğan Ulusoy’un atlayabileceği şüphesi ile binanın altına itfaiye ekipleri tarafından hava yastığı açılırken, park eden resmi araçlar ise görevlilerin ve vatandaşların yardımı ile güçlükle kenara çekildi.

Bazı vatandaşların ise çatıya çıkan Ulusoy’a “İn aşağıyı Aziz Yıldırım sana para verecek” demeleri dikkat çekti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler