Canlı görüntü başladı.

Canlı görüntü başladı.

Akçaabat Akcami yanından canlı görüntüye başladık.


İlçemizdeki güncel olayları internet üzerinden hemşerilerimize ulaştırarak bir ilke imza atan web sitemiz, bir ilke daha imza atarak ilçemizden canlı görüntü yayınına başlamıştır.
Son yıllardaki internet kullanımının mecburi bir ihtiyaç haline gelmesi sonucu ilçe nüfusuna kayıtlı olup ta göç ederek ülkemizin çeşitli İlleri ve yurt dışında yaşayan hemşerilerimizin yoğun talebi doğrultusunda, ilçenin belirli veya genel görünümü kameralar ile internet üzerinden canlı gösterimini istekleri doğrultusunda canlı görüntü yayını başlamıştır.
İlçemizdeki Biltek Bilgisayar ve Güvenlik sistemleri sahibi Yaşar Erbaşaran’ın Katkılarıyla ilçemizden şu an için tek kamera (Akcami yanındaki Fatih Parkı ve sahil görünümlü) ile başladığımız canlı yayınımız ilerleyen günlerde 4 kameraya çıkartmayı hedefliyoruz. Katkılarından dolayı Biltek Bilgisayar Yaşar Erbaşaran'a Teşekkür ederiz.

Canlı yayın izleyebilmeniz için yapmanız gerekenler.
Linke tıkladığınızda üstte çıkan güvenlik uyarısını okeylemeniz ve Activex codec yüklemesini yapmanız gerekmektedir.Ekrana çıkan şifre kısmına bir şey yazmanız gerekmez.Nex tuşuna tıklayıp görüntüye bağlanabilirsiniz
.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Haberler