"Canavar Sofrası" Sahnelenecek

"Canavar Sofrası" Sahnelenecek

1999 yılında kurulan Akçaabat Belediye Tiyatrosu bu yıl Erkan Doğan’ın 2 bölümden oluşan müzikli komedi oyunu “CANAVAR SOFRASI” nı sahneleyecek.

            Akçaabat Belediye Tiyatrosu “CANAVAR SOFRASI" adlı oyun ile 16 Şubat Çarşamba günü saat 19.00’da Akçaabat Kültürpark Erol Günaydın Sanat Merkezinde izleyicisiyle buluşacak.

Yönetmenliğini Osman Gümrükçü’ nün yaptığı oyunda  görev alan oyuncuların isimleri ise şöyle; Bülent Mumcu, Ömer Gedikli, Mehtap Buruk, Muhammet Altıntaş, Yasin Uçan, Şeyda Tarakçı, Recep Şen, Ömer Değermenci, Ümit Özer, Erkan Köse, Özge Yavuz, Meltem Ateş, Serkan Serbest, Erdal Yılmaz,  Sibel Nohut rol almaktadır. Işık ve Efekt Çağlar Hacısalihoğlu tarafından yapılacaktır.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu: “Tiyatromuz 1999 yılında kurulmuştur. Kuruluş günü kadar onun sürdürülebilir olması ve bu günlere kadar gelmesi daha da önemlidir. Belediyemiz imkanları ölçüsünde en iyisini yapmak için gayret gösterilmektedir. Bu güne kadar da başta oyuncu arkadaşlar ve görev alan yönetmenler olmak üzere hep kaliteli işler yapılmıştır. 16 Şubat ve daha sonraki günlerde tiyatro severleri oyunumuzu izlemeye davet ediyoruz.” diye  konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat