Canalioğlu'nu Ziyaret Etti.

Canalioğlu'nu Ziyaret Etti.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)Akçaabat Belediye Başkan adayı Fikret İnan, bir grup çalışma arkadaşıyla Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’nu ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, büyük bir kentin belediye başkanı olarak edindiği bilgi ve deneyimi, adaylar ile paylaşmaktan büyük memnunluk duyacağını belirtti.

Çocukluğunun Akçaabat’ta geçtiğini Akçaabat Sebat Sporda futbol oynadığını ve Akçaabat’ı çok sevdiğini söyleyen Canalioğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “İşte demokrasinin güzel tarafı burasıdır. Farklı partilerde politika yapmak, dostluk ve arkadaşlığına mani değildir. Bu makamlardan gittikten sonra da dost ve arkadaş kalmaya önem vermek lazımdır. Hepimiz bu yörenin çocuklarıyız, hepimizin amacı halka hizmet etmektir”.

            BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Fikret İnan da,  Trabzon’un en yakın ilçesinin Akçaabat olduğunu, adeta Trabzon’un bir mahallesi haline geldiğini, onun için Trabzon belediye başkanı ile Akçaabat belediye başkanının yakın diyalog ve işbirliği içerisinde olması gerektiğini ifade edeek sonra şunları söyledi: “Aday olduğum günden itibaren, bütün partilerle sıcak ilişkiler içerisindeyim. Nasip olur da belediye başkanı seçilirsem, bu ilişkileri daha da geliştirerek sürdürmek istiyorum. Bizim anlayışımıza göre, siyaset bir hizmet yarışıdır, hayırda yarıştır. Bazıları bunu farklı anlasa ve uygulamaya çalışsa da gerçek budur. Bundan dolayı bu anlayışta olan her siyasetçi ile bilgi alışverişinde bulunmaktan biz de memnuniyet duyuyoruz. Trabzon ve Akçaabat’ın bazı sorunları ortaktır. O bakımdan her iki belediye arasında diyalog ve işbirliği şarttır. Halkın da bu diyalog,  işbirliğinden memnunluk duyacağını biliyoruz”.

Yerel seçimler üzerinde konuşan ve fikir alışverişinde bulunan Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ile BTP Akçaabat belediye başkan adayı Fikret İnan,  birbirlerine 29 mart seçimlerinde başarılar dilediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset