Canalioğlu  ve partililer Akçaabat’a çıkarma yaptı...

Canalioğlu ve partililer Akçaabat’a çıkarma yaptı...

CHP Trabzon Milletvekili Canalioğlu ve partililer Akçaabat’a çıkarma yaptı...

CHP Trabzon Milletvekili Canalioğlu  ve partililer Akçaabat’a çıkarma yaptı...

- Canalioğlu, “Cumhuriyet tehlikede...”

CHP Parti Meclisi üyesi ve Trabzon Milletvekilki M. Volkan Canalioğlu, beraberinde İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile Akçaabat’a çıkarma yaptı.. Canalioğlu, Cumhuriyet’in tehlike altında olduğunu belirterek, “Türkiye ; AKP iktidarı sayesinde bölünmenin eşiğine geldi” dedi.

- MUSTAFA NADİR, “ÖNEMLİ OLAN CHP’NİN İKTİDARIDIR”

Akçaabat İlçe Başkanlığında biraraya gelen partililer yerel seçimlerde alınan sonuçların değerlendirmesini yaptı.. İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Akçaabat’ta beklenmedik bir sonuç aldıklarını belirterek, “Beklediğimiz oy oranına ulaşamadık. Seçim döneminde kapı kapı dolaşarak partimizi ve yapacaklarımızı anlattık. Ancak beklediğimiz oy oranını yakalayamadık. Gelin elele vererek bugünden itibaren çalışmaya başlayalım. Hiçbirimiz koltuk meraklısı değiliz. Önemli olan partimizin iktidarıdır” dedi.

- YAVUZ KARAN, “GÖZÜMÜZ ÜZERLERİNDE OLACAK”

 

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, AKP’nin her seçim öncesi olduğu gibi halkı yalanlarla kandırdığını ifade ederek, “Tüm AKP’li belediyeler mercek altındadır. Tüm ilçe ve mahallelerimizde yaplacak çalışmaları yakından takip edeceğiz. İl ve ilçe merkezine hizmet veremeyen Belerdiyeler mahalleye dönüşen yüksek köylerrimize nasıl hizmet verecekler doğrusu merak ediyoruz. Halkımız adına onların takipçisi olacağız” diye konuştu.

- CANALİOĞLU, “ÜLKE BÖLÜNÜYOR”

Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ise, AKP’nin çözüm süreci adı altında ülkeyi bölünmenin eşiğine getirdiğine değinerek, “Çözüm süreci Türkiye’yi bölme sürecinin diğer adıdır. Doğu’da yaşanan durum içler acısıdır. Terör örgütü mensupları Güneydoğu’da dilediği gibi at koşturmaktadır. Asker ve polisimiz hiçbir dönemde bu kadar kötü duruma düşürülmemiştir. Şehit kanlarıyla kazanılan bu topraklar üzerinde yapılan hesaplar tutmayacaktır.  Bölücübaşının ağzının içine bakmaktadırlar. Yakında salıverilirse kimse şaşırmasın. Çünkü devletin Valisi bölücübaşını çıkıp da methedebiliyorsa Cumhuriyetimiz gerçekten tehdit altında demektir” dedi.

- DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILACAK

Daha sonra söz alan partililer zaman geçirilmeden danışma kurulu toplantısı yapılarak sorunların tespit edilmesini ve yeniden bir yapılanma ile bugünden itibaren çalışmalara başlanılması gerekltiğini ifade ettiler.. Volkan Canalioğlu ve beraberindekiler Akçaabat’ta vatandaşlarla biraraya gelerek sorunlarını dinlediler ve bol bol sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset