Can Ödüle Doymuyor

Can Ödüle Doymuyor

Can Ödüle Doymuyor

Ulusal ve uluslararası platformlarda elde ettiği proje başarılarıyla adından sıkça söz ettiren ve bu alanda adeta bir marka haline gelen Akçaabat Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Can yeni bir başarıya daha imza attı.

Şube Müdürü Ali Can'ın “Yaşama Yeniden Merhaba” adlı proje çalışması 2017/15 sayılı Bakanlık Genelgesi esasları kapsamında 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik Ödülleri yarışmasında Bakanlık değerlendiricileri tarafından yapılan elemede 3.357 proje çalışmasını geride bırakarak Bakanlık ödülüne layık görülmüştür.

Proje faaliyetleri özgün nitelikleri, dezavantajlı mağdur kesimlere yönelik olması, etki alanının genişliği, güncelliği, başka proje çalışmalarına örnek olabilecek mahiyette olması ve ulusal/uluslararası boyutlarıyla Bakanlık değerlendiricilerinin oldukça fazla dikkatini çekti.

22-26 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan saha ziyaretleri ve incelemeleri sonucu gerçekleştirilen nihai değerlendirmelerde bu proje çalışması 05 Ekim 2017 tarihli Bakanlık açıklamasıyla Milli Eğitim Bakanlığı Bölgesel Ödülünü almaya layık görüldü. Can’ın da ödülünü alacağı tören 16 Kasım 2017 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinin de katılımıyla Rize'de gerçekleştirilecek.

Ali Can 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nda da 3 kategoride Bakanlık ödülü almıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler