Camiye Engelli Asansörü

Camiye Engelli Asansörü

Akçaabat’ın Söğütlü Beldesi'nde bulunan Ulu Cami'ye engelli vatandaşlar için asansör yapıldı

Akçaabat’ın Söğütlü Beldesi'nde bulunan Ulu Cami'ye engelli vatandaşlar için asansör yapıldı.

     İki katlı camide cemaatin ibadetlerini daha rahat yapabilmesi için vatandaşın katkısıyla engelli vatandaşlar için asansör yapıldı.
Konu ile ilgili sitemiz muhabirine Açıklama yapan Söğütlü Ulu cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hamdi Ali Kahraman, engelli vatandaşların camiye kendi imkanları ile girişlerinin mümkün olmadığını belirterek “camimize girebilmek için merdivenleri kullanmak gerekiyor. Engelli vatandaşlarımızın bu konuda mağfur olduklarını biliyorduk. Bir camide asansör yapıldığını görünce bizim camide neden olmasın dedik ve böyle bir fikir ortaya attık.Dernek ve vatandaşların katkısıyla Asansörümüzü yaptık.Artık camiye gelen engelli vatandaşlarımız hiçbir yardıma ihtiyaç duymadan camiye girebiliyorlar.Sadece bizim bölgeden değil özellikle Cuma günleri belde dışından da engellilerin camimize geldiklerini gördük.Gelen engelli vatandaşlarımız bu hizmetten oldukça memnun oluyor.Buda bizi son derce memnun ediyor” dedi.
     Başkan Hamdi Ali Kahraman, asansörün içerinde tekerlikli sandalye bulundurduklarını gerektiğinde bunu da vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti.

                                    

                                   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler