Camiaya Güven geldi

Camiaya Güven geldi

Çankırı'yı deplasmanda 1-0 yenerek son 5 haftayı galibiyetle kapatan Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, çıkışı sürdürmeyi başardıklarını söyledi.

Çankırı Belediyespor'u deplasmanda 1-0 yenerek son 5 haftayı galibiyetle kapatan Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, yakaladıkları çıkışı sürdürmeyi başardıklarını söyledi.

Batur, Çankırı Belediyespor maçında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Attığımız tek golle galip geldik, ancak skor çok daha farklı olabilirdi. Girdiğimiz çok net pozisyonlarını gole çeviremedik. Rakibin yaptığı çok az sayıda atakta bir kaza golü yeseydik bizim için çok üzücü olurdu'' dedi.

Deplasmanda aldıkları 3 puanın takıma ve camiaya çok büyük bir moral getirdiğini ifade eden Batur, ''Futbolcularım zor şartlara rağmen çok iyi mücadele örneği sergiliyorlar. Hepsi çok genç ve amatörce mücadele ediyor. Onları tebrik ediyorum. Bu takıma güvenenleri mahcup etmemeyi amaçlıyoruz'' diye konuştu.

Sezon öncesi kamp yapamadıkları için lige iyi başlayamadıklarını kaydeden Batur, şöyle konuştu:
''Ancak zaman geçtikçe takım birbirine tanıma fırsatı buldu. Şimdi bir kolej takımı havasını yakaladık. Son 5 haftayı galibiyetle kapatmayı başardık. Bu havayı ligin sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Artık önümüzde çok önemli Karabükspor maçı var. Bu maçada çok iyi hazırlanıp devreyi lider kapatmak istiyoruz. Artık bu maç çok daha önemli hale geldi.''


Haber:Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor