Çalışmalarını Sürdürüyor

Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu, “Yaptığımız esnaf ziyaretlerinde vatandaşların bizleri sorunların üstesinden gelebilecek kabiliyette görmesi hizmet aşkımızı artırmaktadır” dedi.

Yavruoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, halkın ilçeyi bir yerlere yükseltmek isteyenler ile kendilerini bir yere taşımak isteyenler arasındaki ayrımı sadıkta çok iyi ayıracağını ifade ederek “ Biz kendimizi halkımıza anlatmaya ve güzel Akçaabat’ımızı planlamaya programladık. Meşru yollardan giderek halkımızın sandık iradesini kazanacağımızdan eminiz. Bu anlamda çok yol almış olduğumuzu gören bazıları, çareyi telaş içerisinde boş trene makas değiştirtmekte aramaktadırlar. Her şeyin farkındayız.  Ancak işimizle meşgulüz. İlçemizde hakkı ve hukuku esas kılabilmek için yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. İnancın başaramayacağı hiçbir iş yoktur. Çaresizliğin belini kıracağımıza inanıyoruz. Yeter ki halkımızda bizlere inansın ve güvensin” dedi.

Yavruoğlu, ayrıca açıklamasında son dönemde ilçede yaşananların kendilerini üzdüğünü ve konuyla ilgili açıklamayı daha sonra yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Siyaset