Çalışmaları İnceledi

Çalışmaları İnceledi

Devlet Bakanı Özak, Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile meydandaki yenileme çalışmalarını inceledi.


Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile meydandaki yenileme çalışmalarını inceleyen Devlet Bakanı Özak, Yeni Meydan Parkı’nın Trabzon'a yeni bir vizyon kazandıracağını belirtirken, Başkan Gümrükçüoğlu ise, “Programın 2 gün önündeyiz. Temmuz 10 ila 15’i arasında açılış yapmayı düşünüyoruz “dedi.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye tarafından yaptırılan Meydan Parkı’nın yeniden düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

ozak-meydan1.jpg

Başkan Gümrükçüoğlu, 23-30 Temmuz tarihleri arasında Trabzon'da gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençlik Olimpiyatları’na kadar tamamlanması planlanan proje ile ilgili Bakan Özak'a bilgi verdi. Başkan Gümrükçüoğlu, yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla Meydan Parkı'nın Avrupa’nın en güzel parklarından biri haline geleceğini iddia etti.

Meydan Parkı’nı Trabzon’un sosyal yaşamına, tarihine ve kültürüne göre yeniden dizayn ettiklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, seçim öncesi vaat ettikleri projeleri bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bakan Özak ise yapım çalışmaları devam eden Meydan Parkı’nın Trabzon'a yeni bir vizyon kazandıracağına inandığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Bakan Özak, Vali Kızılcık ve Başkan Gümrükçüoğlu, Meydan çevresindeki esnafı ziyaret ederek sohbet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler