Çalışmalara devam

Çalışmalara devam

Kırmızı-Beyazlılar, dün ikinci hazırlık maçını Üçüncü Lig takımlarından Ofspor ile yaptı

Krşılaşmadan 1-1 lik skorla ayrılan kırmızı beyazlıların golünü rahman kaydetti.

SKOR ÖNEMLİ DEĞİL


Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü İsmail Batur, hazırlık maçlarında alınan skorun çok önemli olmadığını, önemli olan takımdaki eksikleri tespit ederek gidermek olduğunu söyledi.

Eksiklerimizi Yeniden Gördük
Türkiye İkinci Futbol Ligi B Kategorisi’nde mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör İsmail Batur nezaretinde günde çift idman yaparak sürdürüyor. Dün sabah kendi tesislerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan Kırmızı-Beyazlılar, akşam saatlerinde ise Trabzon’un Üçüncü Lig temsilcilerinden Ofspor ile Of ilçe Stadı’nda bir hazırlık maçı oynadı. İlk hazırlık maçında Gürcistan takımına yenilen Akçaabat Sebatspor’da Teknik Patron İsmail Batur, “Oynadığımız ilk hazırlık maçımızda takımda tespit ettiğimiz eksik yerleri gidermeye çalıştık. İkinci hazırlık maçımızı Ofspor ile oynadık. Bu maçlar sonucunda alınan skor bizim için o kadar önemli değil. Önemli olan hazırlık maçlarında eksikleri görerek gidermektir” dedi.

Masaya Oturacaklar
Transfer çalışmalarına da hız kazandırdıklarını ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Patronu İsmail Batur, Eyüpspor’dan Cemre, Bulancakspor’dan Nuri, Hatayspor’dan Seydihan, Siirtspor’dan Kenan’ı almak için çalışmalarımız sürüyor. Bu oyuncuların bazılarıyla bu hafta içinde masaya oturarak anlaşma zemini arayacağız. Bu oyuncuları almamız halinde eksiklerimizi tamamlamış olcağız” diye konuştu. 29 Temmuz’da ikinci etap kamp çalışmaları için Bolu Termal tesislerine gidererek kampa gireceğiz. Yine burada hazırlık maçları oynayarak lige hazırlanacağız” şeklinde konuştu. hedeflerinin bu sezon ligde en iyi şekilde mücadele etmek ve Akçaabat Sebatspor’u geldiği Lig A’ya çıkarmak olduğunu kaydeden Batur, bunun içinde ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor