Çalışmalar Sürüyor

Çalışmalar Sürüyor

Akçaabat Belediye Tiyatrosu, 2008 sanat döneminde perdelerini açacağı oyunun hazırlıklarını son aşamasına getirdi.

Akçaabat Belediye Tiyatrosu, 2008 sanat döneminde perdelerini açacağı oyunun hazırlıklarını son aşamasına getirdi. Akçaabat’ın tiyatroya gönül veren gençlerinden Merkez İlköğretim Okulu Resim Öğretmeni Temel Altuntaş’ın yönetmenliğini yaptığı Tayfun Türkili’nin “Dokuz canlı” isimli oyununun provalarını tüm hızıyla sürdüren ekip, Nisan ayının ikinci haftasında “perde” demeye hazırlanıyor.
Bülent Mumcu, Merve Mumcu, Gönül Hacısalihoğlu, Levent Bayraktar, Cengiz Bölükbaşı, Mustafa Murat ve Muhammet Altıntaş’ın rol aldığı 2 perdelik bir komedi olan “Dokuz Canlı” isimli oyunun ışık ve efekt sorumlusu olarak Çağlar Hacısalihoğlu görev alırken kostümler ise her zamanki gibi grup çalışması olarak temin ediliyor.
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, 1999 yılında kurulan tiyatrolarının her sezon en az bir oyunla izleyicisinin karşısına çıktığını belirterek, bu yıl da geleneği bozmayacaklarını ifade etti. Bektaşoğlu, oyunun Akçaabat’ta sahnelenmesinin ardından civar il ve ilçelerde de turneye çıkacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat