Çalışmalar Devam Ediyor.

Çalışmalar Devam Ediyor.

Çalışmalar Devam Ediyor.

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde yol bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte yoğun bir çalışma içerisine giren ve çalışmalarını aksatmadan sürdürenFen İşleri ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı yollarda sıkıntı arz eden yerlerde tamir ve bakım çalışmalarını yerine getiriyor. Merkez ve kırsal ayırımı yapılmaksızın sürdürülen yol çalışmalarında bir yandan parke taşı döşeme, soğuk asfalt serimi yaparken diğer yandan da bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Yetkililerin verdiği bilgiye göre, Söğütlü Mahallesi’nde parke yapımı; Sarıtaş Mahallesi’nde ve Söğütlü Mahallesi Fen Lisesi çevresinde yol genişleme çalışmaları; Karpınar, Kavaklı ve Yıldızlı- Söğütlü bağlantı yolunda asfalt çalışmaları gibi ihtiyaca yönelik olarak birbirinden farklı çalışmalar gerçekleştiriyor.

“Vatandaşlarımızın rahatı ve güveni için çalışıyoruz.”

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Akçaabatlı vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkânlarını seferber eden Fen İşleri Müdürlüğümüz birçok alanda düzenlemeler yapıyor. Vatandaşlardan kendi alanı ile ilgili olarak gelen talep ve şikâyetleri de en kısa sürede cevaplayıp çözüme kavuşturan ekiplerimiz, İlçemizin tüm mahallelerinde görev yapıyor.” dedi.

c7.jpg

c6-001.jpg

c5-002.jpg

c4-002.jpg

c3-003.jpg

c2-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler