Cafer Tosun Torbalı'ya Müdür Oldu.

Cafer Tosun Torbalı'ya Müdür Oldu.

Çarşıbaşı Meslekî ve Teknik Eğitim Merkezi, Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü Cafer Tosun, İzmir’in Torbalı ilçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Cafer Tosun İzmir Torbalı’ya Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Torbalı’ya müdür oldu

Çarşıbaşı Meslekî ve Teknik Eğitim Merkezi, Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü Cafer Tosun, İzmir’in Torbalı ilçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Tosun için okulunda bir veda töreni de düzenlenerek hizmetlerinden ötürü kendisine bir plaket takdim edildi.

Akçaabat Acısu Mahallesi Kalkındırma ve Kültür Derneği’nin başkanlığını da yapan Cafer Tosun, 22 Temmuz Salı günü (bugün) yeni görevine başlamak için ilçemize veda etti.

Cafer Tosun kimdir?

1959 yılında Akçaabat Acısu’da doğdu. Acısu İlkokulu, Metinkale Ortaokulu ve Trabzon Endüstri Meslek Lisesi’nden sonra 1986 yılında Karadeniz teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. 1989 yılında Kastamonu Bozkurt DPY Lisesi’nde mesleki yaşamına başladı. 1994 yılında Şalpazarı Lisesi’ne, 1997 yılında da Akçaabat Çok Programlı Lisesi’ne atandı. Bu okulda uzun yıllar Müdür Başyardımcılığı görevini yürüttükten sonra 2014 yılının Şubat ayında Çarşıbaşı Meslekî ve Teknik Eğitim Merkezi, Denizcilik Meslek Lisesi’ne müdür olarak atandı. Evli, biri erkek 3 çocuk babası. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler