Cafeler didik didik

Cafeler didik didik

Akçaabat Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler önceki akşam Akçaabat genelinde huzur ve asayiş operasyonu düzenlediler.

Akçaabat Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler önceki akşam Akçaabat genelinde huzur ve asayiş operasyonu düzenlediler. Akçaabat Adliyesi’nden alınan arama kararıyla birlikte ve “Gezgin” adı verilen operasyonda ilçe genelinde dört ayrı polis ekibi umuma açık yerlerde şüpheli şahıslar üzerinde üst araması ve kimlik kontrolleri yaptılar.

İki gruptan oluşan trafik ekipleri de trafikteki araçlar üzerinde sabit ve seyyar uygulama yaptılar. Yaklaşık iki saat süren uygulamalar neticesinde bir umuma açık yerde sigara şeklinde hazırlanmış içime hazır halde kubar esrar maddesi ele geçirilirken trafik ekipleri de bir araç trafikten men edilerek, ehliyetsiz araç kullandığı tespit edilen bir sürücü de mahkemeye sevk edildi ve sekiz araca da çeşitli suçlardan olmak üzere yaklaşık bin ytl para cezası tatbik edildi.
Operasyonda internet kafeler üzerinde çok sıkı bir denetleme yapılarak işletmecilerden kendilerine daha önce tebliğ edilen kurallara azami derecede riayet etmeleri istendi.
Uygulamalar esnasında vatandaşlar da ilçedeki huzur ve asayişi sağlamak için aralıksız olarak çalışan polis ekiplerine teşekkür ederek sevgi gösterilerinde bulundular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler