Büyükşehir Söyledi Akçaabat Dinlemedi

Büyükşehir Söyledi Akçaabat Dinlemedi

Büyükşehir Söyledi Akçaabat Dinlemedi

Büyükşehir Söyledi Akçaabat Dinlemedi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan F. Gümrükçüoğlu 13 Mart 2016 Pazar günü yapılan Yüksek Öğretime Giriş Sınavı öncesi gerek sosyal medyada gerekse şehrin genelinde yapmış olduğu çağrılarla sınav günü sessiz olunmasını istedi. Gümrükçüoğlu, twitter hesabından da paylaşım yaparak, ” Sınava girecek kardeşlerimiz için özellikle sınav bölgesinde lütfen korna çalmayalım, Dikkatlerini dağıtmayalım” şeklinde açıklamada bulundu.

ofg-aciklama.jpg

Ancak bu çağrılara, Akçaabat Belediyesi elemanları uymadı ve sınav günü Fatih Eğitim Fakültesi kampüsüne giderek sınav saati içerisinde çöp toplamaya başladı.  Çöp arabasının seslerinden oldukça rahatsız olan veliler, “ İki gündür korna yasak diye internette, sosyal medyada yayın yapılıyor yaklaşık 10.30 gibi üniversitenin içinde çöp kamyonları çöp topladı. Geri vites sesleri ortalığı ayağa kaldırdı “  şeklinde konuştular.

akcaabat-002.jpg

Tepkilerini dile getirmek için Büyükşehir Belediyesinin Beyaz Masası 153’ü aradıklarını ifade eden veliler, telefonun ucundaki görevlinin  ‘toplayacak tabi pis mi kalsın oralar’ şeklinde sözleriyle karşı karşıya kaldılar. 

1-032.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler